maria
maria

- Vil heller ha mental helse i behold enn å få hjertet knust

Maria Haukaas Storeng leser ikke om seg selv.

Buksedressen som Maria Haukaas Storeng brukte i delfinalene i Melodi Grand Prix fikk massiv kritikk av kjendisstylister.

- Ser ut som saccosekk

- Campingdressen til Maria er jo ganske underlig. Hun burde hatt klær som var skreddersydd. Hun burde ha noe som støtter opp rundt kroppen hennes og ikke lar alt forfalle som en saccosekk. Når du ser henne bakfra så ser hun mye større ut enn hun egentlig er. Det er jo absolutt ikke nødvendig, sa Silje Pedersen i MinMote.no til «God kveld Norge».

Les mer: Kjendisstylister slakter Melodi Grand Prix

Lederen for selveste Grand Prix-klubben i Norge skrev på bloggen på NRK.no at Maria hadde det styggeste kostymet han hadde sett – og at buksedressen vært brent.

- Hun er så pen i virkeligheten - jeg trodde hun hadde bedre smak, sa Thomassen.

- Kjempefornøyd

I finalen stilte imidlertid Maria i en skinnkjole. Hun fastholder likevel at det ikke var kritikken som fikk henne til å bytte bekledning.

- Jeg er kjempefornøyd med den buksedressen. Christina Lovery, som er designeren og jeg ble enige om at hvis det ble finale skulle jeg få en kjole også. Og da fikk jeg en kjole, så jeg er utrolig fornøyd. Også har vi klart å holde en rød tråd i både farger og accesorie-valg, så jeg er ustyrtelig fornøyd med både buksedress og kjole, sier Maria til «God kveld Norge».

- Leser ikke om meg selv

- Du tar deg ikke nær av kritikken?

- Vet du hva, jeg skjønner det, men jeg leser ikke om meg selv i slike perioder, fordi jeg vil heller ha mental helse på plass enn å være brokenhearted. Så jeg skjønner at det var vært litt diskusjoner, men alle de jeg har møtt på har vært udelt positive, fastholder Maria.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)