Stabæk trener Jan Jönsson (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Stabæk trener Jan Jönsson (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Jönsson ble imponert av «Hulken»

Bjarni Eiriksson fikk gode skussmål etter seieren over Halmstad.

Bjarni Eiriksson imponerte Jan Jönsson i lørdagens treningskamp mot Halmstad.

Islendingen med det velklingende kallenavnet «Hulken» har vært på prøvespill i Bærums-klubben denne uka, og kan bli Stabæk spiller om kort tid.

- Han var lovende, ikke bare scoret han et fint mål, men han spilte bra på venstrebacken og kan også spille venstre midtstopper. Det er absolutt aktuelt å signere han, sier Jan Jönsson til TV 2 sporten.

Den høyreiste islendingen kan dermed bli en viktig forsterkning i Stabæks noe tynne forsvarsrekke. Eiriksson er venstrebent og har spilt 16 a-landskamper for Island. Han har spilt åtte sesonger islandske Valur fra 2001 til i dag, avbrutt av to sesonger i danske Silkeborg.

Stabæk kan komme tilå signere flere spillere til uka. Brasilianske Diogo har også vist seg frem i klubben den siste tiden. Brassen viste tidvis frem god teknikk og hurtighet i Telenor Arena lørdag.

Jan Jönsson har sansen for slike spillere og vil gjerne ha en kopi av av Alanzinho eller Kobayashi.

- Han kan fort bli en liten Alanzinho elller Kobayashi eller noe midt i mellom. Han behøver litt tid, men jeg synes han har vist en bra innsats, vi vil vurdere veldig snart om han blir tilbudt kontrakt eller ikke, avslutter Jönsson.