Wayne Rooney  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Wayne Rooney (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Vi tror på storseier til United

Her er lørdagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Klikk her for flere oddstips

TV 2 Sportens oddstips, lørdag 06. februar (15.55):
49. Manchester United - Portsmouth (0-2) H 2,00
112. Real Madrid - Espanyol (0-1) H 1,55

Totalodds: 3,10

49. Manchester United - Portsmouth (0-2) H 2,00 3,60 2,50
United overbeviste i 3-1-seieren på Emirates sist søndag. Laget har 19-3 i målforskjell på de siste seks kampene og er det store formlaget i Premier League for tiden.

Portsmouth tapte som ventet borte for Fulham i midtuken. Ligger sist i Premier League og har kun tatt fem poeng borte. Portsmouth-spillerne har ikke fått utbetalt lønn for januar, og det sies at frustrasjonen begynner å bli stor i klubben. Pompey hadde som ventet heller ingen midler til å hente inn forsterkninger før overgangsvinduet stengte på mandag.

Hvis United får en god start på kampen kan de fort vinne med store siffer mot bunnlaget. Til 2,00 i odds for minimum en tremålsseier fristes vi til å sette en H her.

Tips H

112. Real Madrid - Espanyol (0-1) H 1,55 3,80 3,70
Real Madrid ligger fem poeng bak erkerival Barcelona, men det skyldes ikke hjemmestatistikken som er uten en plett med seier i ti av ti. Har en del spillere ute med Cristiano Ronaldo i spissen, men har stall til å takle det. Espanyol presterer ok på hjemmebane, men sliter borte der de står med fem strake tap. Mangler fortsatt kaptein Raul Tamudo og sliter med en del skader. Real Madrid vant 3-0 i en kamp som var jevnere enn det høres ut som i Barcelona tilbake i september, og blir store favoritter hjemme på Santiago Bernabeu.


Real Madrid har vunnet med mer enn ett mål i åtte av sesongens ti hjemmekamper. Selv om Espanyol ofte taper knepent borte tror vi fort hjemmeseieren blir klar her.

Tips H

Lykke til!