Korslaget  (Foto: Beate Sneve larsen)
Korslaget (Foto: Beate Sneve larsen)

«Korslaget» gjorde henne gravid

Kine Aune fortalte mannen at hun var gravid på direktesendt TV.

Det var fredagen Team Simone røk ut av «Korslaget» at Kine Aune fra Team Bjarne slapp en aldri så liten bombe for ektemannen Kent.

- Det er baby i magen, sa jeg til han, forteller Kine om den lykkelige nyheten hun videreformidlet til mannen mens de fortsatt sto på scenen i «Korslaget», og alle kameraene var rettet mot dem.

Turte ikke fortelle noe

Grunnen til den noe spesielle måten å overlevere baby-nyheten på, var for å hjelpe Kent med å holde fokus.

- Kent skulle synge solo den dagen, og jeg fant ut at jeg var gravid kvelden før. Jeg følte ikke at jeg kunne slippe bomben til han kvelden før han skulle fronte Team Bjarne. Han hadde allerede mye å tenke på, sier hun og legger til:

- Jeg ville si det så fort som mulig, og da måtte det bli på sendingen etter at vi fikk vite hjem som hadde røket ut.

Gråt av glede

Kent minnes det hele som et kaotisk øyeblikk, og forteller med andakt hvordan det lykkelige øyeblikket opplevdes.

- Vi sto der på fellesnummeret, og så forteller hun meg at det er baby i magen. Jeg begynte å gråte, og for at det ikke skulle vises, gjemte jeg meg bak noen andre i koret. Jeg klarte ikke å hente meg inn, jeg ble så glad, sier han.

Ble gravid på grunn av «Korslaget»

«Korslaget» fører for mange korister til at de ser lite til familie og venner, men for Kent og Kine har det ført til mer enn bare mange og lange kvelder med korsang – at Kine er gravid er mot alle odds.

- Vi kan jo egentlig ikke få unger, og vi måtte igjennom flere forsøk før vi fikk datteren vår Mina som nå er 1,5 år, derfor er dette helt ekstremt. Det har nok skjedd fordi vi har tilbrakt så mye tid sammen, sier Kent.

Men Kine tror også «Korslaget» har spilt inn på en annen måte også.

- Jeg tror grunnen til at det lille miraklet skjedde nå, er at vi begge to var så proppet full med lykkehormoner etter å ha kommet med i Team Bjarne, sier Kine fortsatt veldig lykkelig.

Blir det Tim Bjarne?

Etter at paret fortalte om familieforøkelsen til resten av Team Bjarne, har spesielt ett navneforslag blitt populært i koret.

- Noen lurer på om han skal hete Tim Bjarne hvis det blir en gutt, men det skal han nok ikke, avkrefter den lykkelige pappaen.