En fornøyd gjeng i Team Bjarne og Team Åge kom til finalen i Korslaget. (Foto: Thomas Reisæter/)
En fornøyd gjeng i Team Bjarne og Team Åge kom til finalen i Korslaget. (Foto: Thomas Reisæter/)

- Vi ga Team Bjarne gullnummeret

Åge Sten Nilsen mener han har litt av æren for Team Bjarnes suksess. Han bestemte korets mest populære låt.

På tv2underholdning.no har seerne bestemt at Team Bjarne skal synge Which Witch-medleyen på nytt etter at koret hadde stor suksess med låten for en uke siden.

Dollie Deluxe-låten ble i følge artisten, et friskt pust til Team Bjarnes låtvalg så langt.

- Vi ga jo Team Bjarne gullnummeret deres, siden det var den de fikk av oss som utfordringslåt. Which Witch-medleyen ble noe nytt i et ellers ganske så kjedelig låtvalg hvor koret har fått få utfordringer, sier Åge om konkurrenten.

David mot Goliat

Åge føler at de i kveld møter en stor konkurrent som kan bli vanskelig å hanskes med.

- Det er David mot Goliat. Team Bjarne har jo mer eller mindre vunnet allerede. Men nå skal vi vise hva koret er godt for, jeg har gitt dem den ultimate korutfordingen med det originale korarrangementet på en av låtene, sier Åge til tv2underholdning.no.

Team Bjarne satser på det enkle

For Team Bjarne har det vært viktig denne uken å få fram de gode vokalprestasjonene, og de har derfor skrellet bort mye scene-staffasje.

- I kveld satser vi på musikken, og solonumrene som jeg mener er hel ved. Det er det enkle som står i fokus, og vi har ikke noe stæsj på scenen. Men det betyr ikke at det som høres enkelt ut er lett å synge, sier Bjarne Brøndbo.

Spent stemning i kulissene

I kulissene råder en litt mer anspent stemning enn det har gjort de foregående ukene.

- Nå er det litt mer alvor. Det er hyggelig, men man merker at det er finale på gang. Det er litt kvassere kanter. Vi har det i tankene at det er finale, men samtidig så skal vi bare gjøre det vi synes er artigst her i livet, å synge, sier Bjarne.

Måtte det beste koret vinne

Åge har en god magefølelse i dag, men er glad at koret har nådd så langt det her.

- Forrige gang var jeg nervøs og da trodde jeg at vi skulle ryke ut. I dag feirer vi at vi har kommet til finalen, og vi har ingen annen taktikk enn bare å yte vårt beste. Måtte det beste koret vinne, og gud være med oss, sier Åge før han løper inn til de siste prøvene før finalen.

Også Bjarne er spent på resultatet av finalen.

- Jeg er nervøs for utfallet, og spent på om vi går til topps. Det er ok å bli nummer to, men det er sinnsykt mer artig å vinne, avslutter Bjarne.

Les alt om «Det store korslaget» her.