Venke
Venke

- Jeg vil trampe på det og brenne det

Venke Knutsons Grand Prix-antrekk får gjennomgå.

Kjendisstylister God kveld Norge har snakket med kritiserer Melodi Grand Prix som de mener fremstår som en billig produksjon. Samtidig rister de på hodet av blant andre Venke Knutsons styling.

- Der var det altfor mye som skjedde. Hansker og skjerf og belter - alt kastet på liksom. Når jeg så det store skjerfet fikk jeg lyst til å dra det av henne og trampe på det og brenne det, sier kjendisstylist Sara Martin til «God kveld Norge».

Støvkoster fra Nille

Også Tommy Løland, som har jobbet på mange TV-produksjoner som stylist, er kritisk til Venkes antrekk.

- Fjærene ser ut som støvkoster kjøpt på Nille. Men skjørtet er egentlig ikke så ille, det er alt tilbehøret som ødelegger.

Bryr seg ikke

Venke Knutson bryr seg lite om kritikken av antrekket sitt og synes det var synd hun ikke har gledet mote-kritikerne bedre.

- Dette er skuffende av Tommy Løvland, han burde vite bedre. Jeg synes det er gøy at jeg har fått et antrekk som er mer enn en kjole.

Gleder seg

- Det har vært utrolig gøy på prøvene i dag, og det er bra med nervene. Jeg har virkelig begynt å glede meg til finalen nå sier en munter Venke Knutson til «God Kveld Norge».

Hun tar kritikken av antrekket med stor ro dagen før den store finalen.

Bruker samme kostyme igjen

Venke Knutson har uttalt at hun går for samme kostyme en tredje gang i lørdagens finale. Hun brukte det i delfinalen, i sistesjansen ogt nå altså i finalen.

- I finalen i morgen beholder jeg skjørtet og jakka, men tilbehøret har vi byttet, avslutter Venke til «God Kveld Norge».

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)