Audi S8
Audi S8

Fire Audier til 250 000 kroner

Et råskinn, en sportsbil forkledt som sedan, en smart kombi og en fornutig stasjonsvogn. Her er fire Audier som koster det samme.

Fra å være en liten og traust produsent som lagde biler med VW-deler, har Audi de senere klatret solid oppover rangstigen. Nå er de et premium-merke - og nevnes i samme ordelag som BMW og Mercedes.

Vi har på dagens bruktbil runde sett på hva du får av brukt Audi for 250 000 kroner. Og vi kan love deg et solid mangfold! Her får du nesten ny A3, du får en luksus-sedan som kjører i fra det alle meste, du får en praktisk og romslig stasjonsvogn til familien - og en steintøff S1-replica!1999 Audi S8 Kr. 259.000

S8-annonse
S8-annonse

For å se hele annonsen, klikk her:

Dette er bilen alle tyrkiske teppeselgere drømmer om! Og sikkert mange andre også. En mer diskrét ”sportsbil” skal du jammen meg lete lenge etter. V8 på 4,2 liter og hele 360 hk / 450 Nm, automatkasse fra ZF og quattro firehjulstrekk gjør at denne – til tross for at den ser ganske alminnelig ut – kjører i fra det meste!

S8 ble utstyrt med 18 tommers hjul, og du kunne også få 20-tommere. Den har 30 prosent stivere og litt lavere fjæring. Større bremser måtte også til for å få stoppet beistet.

Innvendig har den rubb og stubb av utstyr, og et komfortnivå som også overgår det aller meste. S8 kombinerer fantastisk komfort og fartsegenskaper som få andre. Vær imidlertid klar over at om du må sette denne på verksted, så må du være forberedt på å knuse sparegrisen. Det er alt annet enn billig. Slik er det jo med superbiler!

Vi du vite mer om den helt nye Audi A8 som kommer? Klikk her:2009 Audi A3 1,9 tdi Kr. 250 000

Audi-A3
Audi-A3

For å se hele annonsen, klikk her:

En som bil som sannsynligvis lar sparegrisen din være i fred er denne A3-en. Nærmere nybil kommer du neppe. 2009-modellen har kun gått 10 000 kilometer- og den er nok denne bruktbil rundens desidert tryggeste kjøp. Her er det blant annet to år igjen av nybilgarantien.

Under panseret finner vi en drivstoffgjerrig 1,9 liters TDI-dieselmotor på 105 hk. En tredørs A3 Attraction kan ikke beskyldes for å være noen utstyrsorgie, men den har det du trenger. Og materialkvalitet og opplevd kvalitet er god. Dette er en liten premiumbil – for deg som vil ha litt mer enn en VW Golf.

Vi har kjørt Audi A3 cabriolet - les testen her:1985 Audi S1 Quattro. Kr. 275 000

S1
S1

For å se hele annonsen, klikk her

Synes du A3 over blir litt for vanlig? Da bør du sjekke ut denne! Dette er en – replika riktignok – 1985 Audi Coupe Sport Quattro. Skal du ha tøffere Audi enn dette – så sliter du seriøst. I alle fall til den prisen.

Motoren i denne er helt nybygd fra anerkjente Dahlbäck Racing, og er den velkjente 2,2-liters femmeren, og her yter den 500 hk. Bare lyden fra denne får nakkehårene til å stritte på enhver bilentusiast.

Bilen er i følge selgeren i Asker pent bygget, men noe monteringsjobb gjenstår. Det skal også være en smal sak å få registrert den på norske skilter.

Se Audi S1 video her og bli inspirert

2004, Audi A6 Avant. Kr. 249 000,-

A6-avant
A6-avant

For å se hele annonsen klikk her:

Er du ute etter en familiebil, bør du ta en titt på denne A6-en som ser veldig fin ut. Ikke har den gått langt heller, kun 57 000 kilometer på seks år. Så her bør det være mye bil igjen. Motoren er den velkjente 1,8-literen med turbo og 150 hk. Og det er en motor som passer denne bilen godt. Dette er av de siste bilene av denne generasjonen, og kan på enkelt punkter føles litt gammelmodig.

Plass og komfort derimot, scorer den fortsatt høyt på. Velutstyrt er den også med blant annet både skinninteriør, sportsseter automatgir og xenonlys for å nevne noe. På de første bilene var kvaliteten litt variabel, men på denne 2004-modellen skal det meste være fikset opp i.

Les vår bruktbil-test av Audi A6 her