Team Joddski (Foto: Thomas Reisæter/)
Team Joddski (Foto: Thomas Reisæter/)

Team Joddski er redd Bjarne får det tøft i finalen

Likevel satser de alt på at seieren går til Namsos.

- Vi er egentlig ikke skuffet eller bitre for at det ikke er vi som står i finalen. Det at vi i det hele tatt var i semifinalen synes vi er helt sinnsykt, sier Jørgen Nordeng fra Team Joddski til tv2underholdning.no.

- Nå er det mest spennende hvem som vinner, legger han til.

Har en klar favoritt

For det er knyttet stor spenning til kveldens finale. Ifølge bettingselskaper og tv2underholdnings egen avstemning er det jevnt mellom de to veteranene.

Det at Team Joddski og Team Bjarne tidlig fant tonen og inngikk i en allianse som fikk navnet Team Bonnski gjør at Jørgen er ekstra spent på resultatet. Han har forøvrig sett Team Åge i aksjon på finaleprøvene og er slettes ikke sikre på at seieren går til Namsos.

- Om Åge treffer i kveld og får vist det han er aller best på kan Bjarne slite.

Les også: Team Bjarne og Team Joddski har inngått allianse

Første fridag i januar

Det har bare gått en uke siden Team Joddski forsvant ut av konkurransen. Med en rykende ferske plata rundt hjørnet - Jørgen slipper soloplata «Krig og Kjærlighet» den 15.februar - har det vært en hektisk uke. Og en ganske annerledes en.

- Det var veldig godt å få fri en lørdag og søndag! Det var de første fridagene vi har hatt i januar. Vi kom jo rett fra Jamaica da Korslaget begynte og det er virkelig bare kor det handler om når man er med her, forteller Jørgen og legger til.

Det er prøver på torsdag, sending på fredag, rett til Bodø på lørdag og søndag, så er det øving mandag og tirsdag. Det er bare onsdagene vi har hatt mulighet til å tenke på andre ting.

- Men det har bare vært artig. Hele veien. Og nå gleder jeg meg veldig til å møte koret mitt igjen!

Lager festforestilling

Etter fredagens finale blir det stille fra Team Joddski noen uker. Stille før stormen kanskje?

- 3.mars skal vi ha konsert i Bodø Kulturhus. Det er ikke konsert med meg, det er en konsert hvor vi skal få vist frem alle de vi har i koret vårt.

Team Joddski har bestemt seg for å gjøre det på denne måten rett og slett for å gi litt tilbake til Bodø city - Bodø by.

- Etterspørselen er enorm, vi får veldig mange spørsmål om å gjøre forskjellige ting. Istedet har vi bestemt oss for å gjøre denne konserten, fokusere alt på en eneste stor festforestilling hvor vi skal gi folk det de vil ha.

Og hele koret har en veldig god følelse for denne konserten, endelig skal de få gi noe tilbake til de som har støttet dem underveis.

- Støtten vi har fått har vært helt vanvittig. Vi er sykt takknemlige!

Les alt om «Det store korslaget» her.