Goggen (Tarjei Westby) og Runa (Marita Traaen).
Goggen (Tarjei Westby) og Runa (Marita Traaen).

Blir det slutt mellom Goggen og Runa?

Se hva som skjer på «Hotel Cæsar».

Kjæresteforholdet mellom Runa og Goggen har hele tiden vært hemmelig. Et forhold mellom en Anker-Hansen og en Krogstad vil ikke falle i god jord hos noen av familiene, selv om Svein bare er stefar for Runa.

Runa er iskald mot Goggen

Runa er skuffet over at Goggen havnet i basketak på festen. Runa nekter derfor å svare når Goggen ringer, og han oppsøker henne hjemme for forsoning. Goggen ser ut til å lykkes, men så skjer det noe uventet.

Les også: - «Cæsar» skriver TV-historie

Svein feiger ut

Svein ville fri til Bea på joggetur, og hadde fått Pelle til å hjelpe med forberedelsene, men motet sviktet. Nå er han klar for å gå rett på sak.

Alexander flørter stort sett med alle damer, men den store responsen fra Mona-Lizzie har han ikke fått. Alexander blir derfor lykkelig når det viser seg at hun likevel vil ha et vinkurs.

Juni forsøker å gjøre ting godt igjen med Storm. Hun forsikrer ham om at han er en del av familien uansett. Samtidig skinner det igjennom at Juni ønsker at han selger aksjene sine i Anker-Hansen konsernet og Storm blir enda mer skuffet over henne.

Samtidig bestemmer Juni seg for å hjelpe tidligere rusmisbrukere. Sammen med Dagny vil hun starte et pleiehjem. Dagny finner et hus, men er usikker på om Juni vil kjøpe det.

Se «Hotel Cæsar» mandag til torsdag klokken 19.30!

Les alt om «Hotel Cæsar» her!