Anka par 1024
Anka par 1024

Anna Anka hevder Paul ikke har penger igjen

- Han har levd en livsstil i mange mange år som han ikke har råd til.

Se den nye videoen med Anna Anka ovenfor Desverre er det mye gjeld som skal betales, og kreditorene skal betales før Anna Anka får noen penger.

I forrige uke fortalte Anna Anka (38) i et eksklusivt intervju til «God kveld Norge» om den bitre skilsmissen hun og ektemannen Paul Anka (68) er midt oppe i.

Se video: – Sint fordi han savner avsugningene

Bitter skilsmisse

Smørsangeren Paul Anka har denne uken anmeldt henne for psykisk mishandling og for å ha skadet hans omdømme.

MAMMA: Anna Anka har sønnen Ethan fra sitt ekteskap med Paul Anka.  Fra før av har hun en datter fra et tidligere ekteskap.
MAMMA: Anna Anka har sønnen Ethan fra sitt ekteskap med Paul Anka. Fra før av har hun en datter fra et tidligere ekteskap.

Selv om Anna fremdeles bærer diamantgifteringen på sin finger, langer hun igjen ut mot ektemannen. Nå hevder hun at han ikke er så rik som alle tror han er.

Paul raser: Saksøker Anna Anka for psykisk mishandling

Dyr livsstil

– Pengene betyr ikke så mye for meg, delvis fordi han ikke har de pengene som folk tror at han har. Han har levd en livsstil i mange mange år som han ikke har råd til, sier hun til «God kveld Norge» i et intervju som sendes på TV 2 lørdag.

Skilsmisseoppgjøret dreier seg for det meste om fordelingen av foreldreansvaret for sønnen Ethan (3) og formuen.

Paul Anka er kjent som smørsanger og låtskriveren bak slagere som «Diana» og Frank Sinatras «My Way». Han sitter også på femti prosent av rettighetene til Michael Jackson-låten «This Is It», som ble lansert i fjor høst.

- Kreditorene skal betales

Det har tildligere vært strid om det eksisterer noen ektepakt, noe Anna nå bekrefter overfor «God kveld Norge» at det gjør. Hun forteller at hun skrev under ektepakten for å beskytte seg selv finansielt.

– Jeg går ikke og tar pengene en mann har tjent, før han møtte meg. Men pengene som vi har tjent mens vi har vært sammen, har jeg rett til halvparten av. Han kan sitte der og si at jeg ikke har rett til dem, men det har jeg.

– Men desverre er det mye gjeld som skal betales, og kreditorene skal betales før Anna Anka får noen penger, så vi får se hvor mange penger det er igjen.

«God kveld Norge» har vært i kontakt Paul Anka. Han ønsker ikke å kommentere Annas uttalelser.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)