TOMHENDT: Aston Villas Nathan Baker må klare seg uten billetter til Ligacupfinalen, etter å ha prøvd å selge billetter på Facebook. (Foto: Tim Hales/AP)
TOMHENDT: Aston Villas Nathan Baker må klare seg uten billetter til Ligacupfinalen, etter å ha prøvd å selge billetter på Facebook. (Foto: Tim Hales/AP)

Aston Villa-spiller solgte billetter til Ligacupfinalen på Facebook

Nå er han utestengt fra finalen av sin egen klubb.

Når Aston Villa 28. februar spiller sin første cupfinale siden 2000, blir det uten en av klubbens egne spillere.

Den engelske U19-landslagsspilleren Nathan Baker er nemlig utestengt fra Wembley av sin egen klubb, etter at han forsøkte å selge finalebilletter på Facebook.

Naivt
Baker skal ha krevd i underkant av 2000 kroner for hver av de fem billettene han får gjennom klubben, i tillegg til sin egen. De er forbeholdt familie og venner, og er ikke tillatt å selge.

- Klubben er lei for at Nathan har opptrådd så dumt. Det må allikevel ikke glemmes at Nathan bare er 18 år og har mye å lære, sier en Villa-talsmann ifølge Daily Mail.

- Det han gjorde var naivt, og han er utrolig flau og angrer at han har skuffet seg selv, klubben og supporterne.

Legger seg langflat
Den unge midtstopperen, som er på utlån hos Lincoln, skal slippe andre sanksjoner utover å bli nektet billettene til finalen.

- Jeg ønsker å be om en uforbeholden unnskyldning til supporterne for det jeg har gjort, sier Baker.

- Det er et privilegium å få være en del av Aston Villa og en dag håper jeg å spille for førstelaget, men jeg skjønner at oppførselen min utenfor banen må være like bra som det jeg gjør på banen.