Karl Sundby spilte Åge Nygård i «Hotel Cæsar» fra 1998 til 2004. I februar gjør han comeback, til «Cæsar»skaper Peter Falcks store begeistring. (Foto: Atle Bye)
Karl Sundby spilte Åge Nygård i «Hotel Cæsar» fra 1998 til 2004. I februar gjør han comeback, til «Cæsar»skaper Peter Falcks store begeistring. (Foto: Atle Bye)

Han er favoritten til «Cæsar»-skaperen

- For meg er Åge mye av «Hotel Cæsar», sier Peter Falck.

Peter Emanuel Falck (57) og samarbeidspartneren Christian Wikander er mennene bak «Hotel Cæsar».

Nå avslører Falck hvilken «Cæsar»-karakter han anser som sin favoritt.

Les også: Tror «Cæsar» vil lage 2000 episoder til

Åge-comeback

- For meg er Åge Nygård mye av «Hotel Cæsar». Jeg elsket Åge fordi han har arbeidsklassebakgrunn og en total hengivenhet til familien Anker-Hansen. Han behandler dem som kongelige. Det er tragikomisk, og på den måten ble han en veldig anvendelig karakter, sier Falck til tv2underholdning.

Karl Sundby spilte portieeren Åge fra seriestarten i 1998 til han ga seg i 2004.

I forbindelse med episode 2000, gjør han comeback i noen få episoder - og ingen er mer glad over det enn nettopp Peter Falck.

- Jeg takket ham personlig da han var her på settet. Jeg har lengtet etter ham lenge, men han har jo ikke ville komme tilbake. Jeg er ubeskrivelig takknemlig for at han omsider vendte tilbake. Det var kult å se Åge igjen - jeg skulle gjerne hatt med ham mer.

Ville jobbe med Sossen

Karl Sundby hadde dog sin egen motivasjon for å bli med etter en drøyt fem år lang pause.

- Jeg hadde lyst å jobbe med Sossen Krogh igjen. Jeg skulle egentlig gjort det i sommer. Det er moro å jobbe med Sossen. Hun er jo en institusjon, sa Sundby til VG Nett i oktober.

Se «Hotel Cæsar» mandag til torsdag klokken 19.30!
Episode 2000 sendes 23. februar.

Les alt om «Hotel Cæsar» her!