Fernando Gago (Foto: PHILIPPE DESMAZES/AFP)
Fernando Gago (Foto: PHILIPPE DESMAZES/AFP)

Gagos agent refser City

Manchester City får kraftig kritikk for forsøket på å hente Fernando Gago fra Real Madrid.

Manchester City var i januar ute etter å sikre seg Real Madrids Fernando Gago. Det ble ingen avtale og nå får Premier League-klubben kritikk for måten de gikk frem på.

City skal ha lagt inn et bud forrige uke og spilleren virket interessert i et klubbskifte. Men City-manager skal heller ha ønsket å hente McDonald Mariga fra Parma. City ble enig med Parma, men spilleren fra Kenya fikk ikke arbeidstillatelse i England og gikk til Inter.

- City brukte oss
Da fikk de lyseblå dårlig tid og forsøkte å få til en avtale med Gago og Real Madrid på mandag. Men da var det for sent.

Argentineren skal være svært misfornøyd med City.

- City brukte oss. Jeg har ikke vært med på noe lignende før. Jeg vil ikke snakke om de økonomiske betingelsene fordi City startet forhandlingene uten å vite at det var for liten tid til å få til en avtale, sier Gagos agent Marcello Lombilla ifølge Sky Sports.

McDonald Mariga (Foto: ROBERTO TEDESCHI/EPA)
McDonald Mariga (Foto: ROBERTO TEDESCHI/EPA)

- De var ikke forberedt
Real Madrids sportsdirektør Jorge Valdano var like misfornøyd.

- De hadde ikke forberedt noe som helst. Ikke en gang et signert dokument. De hadde ikke kommet til enighet med spilleren og de var nødt til å få alt i orden i løpet av 40 minutter.

Spillerens agent insisterer på at Gago nå vil få sin Real-karriere på rett kjøl igjen.

- Det faktum at han gikk fra å ikke være til salgs til å plutselig være til salgs, kommer ikke til å hindre ham i å jobbe hardt videre.