Forfra V
Forfra V

Kjøp din egen brøytebil!

Dritt lei av dårlig brøyting? Her er løsningen.

Er du en av de som stadig går og titter bak kjøkken-gardina for å se om brøytebilen kommer snart? Eller har du bare veldig lyst til å leve ut gutte- eller jentedrømmen?

Da har jeg gode nyheter til deg. Du kan nå nemlig ta skjea – eller rettere sagt plogen – i egen hånd, og brøyte selv!


Untitled-1
Untitled-1

Klikk her for å se hele annonsen:

Men jeg tror du skal være rask. Det finnes nemlig ikke mange brøytebiler til salgs som er komplette med brøyteskjær, komplett lysutstyr og det hele.

Grom redskap er det også. Volvo FH12 med 12-liters dieselmotor på 420 hk, tre aksler og lang hytte. Og den koster ikke mer enn en brukt Passat!

Vi tar en telefon til selgeren.

- Hallo, det er fra Broom.no. Du er kanskje ute og brøyter?

- Heisann. Neida jeg er ikke det. Jeg sitter inne med papirarbeid i dag. Svarer en blid og i møtekommende stemme i andre enden.

Stor etterspørsel

- Er du klar over at du er den eneste som har en komplett brøytebil til salgs i Norge?

Lyst på litt mindre bil med lasteplan? Les test av Toyota Hi Lux her:

- He, he... Nei det var jeg ikke. Men jeg vet at det har vært ekstra stor rift om brøytebilene denne vinteren. Litt rart - for her nordpå er det ikke mye snø. Men det har nok en sammenheng med at mange brøytekontrakter er fornyet.

plog
plog

- Ser den har ruslet et stykke. 780 000 kilometer?

Holdt veiene åpne i Vesterålen

- Ja den har det, og det er derfor den er så billig. Men den er i veldig god stand, og mange av disse bilene klarer en million kilometer. Akkurat denne bilen har bidratt til å holde veiene åpne i Vesterålen i mange, mange år.

- Bare brøyteskjæret koster over 200 000 kroner om du skal kjøpe det nytt i dag avslutter den trivelige selgeren.

Så har du en dragning mot stor redskap med masse blinkelamper og ekstralys, er det bare å ta turen til Harstad og kjøpe bil. Så kan du jo brøyte E6-en på vei hjem. Skulle du bli trøtt, så har bilen sovehytte, så det er bare å krabbe bak i køya og ta seg en høneblund.

Les mer om brukte Volvo i vår stor bruktbil-guide: