John Terry (Foto: ESTELA SILVA/EPA)
John Terry (Foto: ESTELA SILVA/EPA)

Ancelotti vil gi Terry fri

Chelsea-manageren vil gi sin kaptein tid til å redde ekteskapet.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti skal være villig til å gi John Terry fri slik at han kan få ryddet opp i sitt privatliv.

Terry spilte sin andre ligakamp med kapteinsbindet etter at historien om hans utroskap ble offentliggjort da Chelsea bare klarte 1-1 mot Hull tirsdag kveld.

- Flere avsløringer vil komme
Midtstopperens utroskap med ekskjæresten til sin tidligere lagkamerat Wayne Bridge har skapt overskrifter, og det ventes at flere avsløringer vil komme. Derfor er det nå debatt om Terry skal få fortsette som kaptein for England. Chelsea-stjernen skal møte landslagssjef Fabio Capello torsdag kveld eller tidlig på fredag.

Les Alsakers blogg: Terry i trøbbel

John Terry
  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
John Terry (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)

Det spekuleres i om Ancelotti vil la Terry slippe å spille i FA-cupen mot Cardiff 13. februar, slik at han kan tilbringe Valentinsdagen med sin kone.

- Hvis han trenger en ferie vil han få det. Hvis han ikke trenger det spiller han mot Cardiff. Dette er et problem for meg og Terry, dette er ikke deres problem, sier Ancelotti ifølge Sky Sports.

Les også: - Terry vil fortsette som kaptein for England

John Terry
  og Toni Poole (Foto: Scanpix/Manuil Yamalyan / WENN.com)
John Terry og Toni Poole (Foto: Scanpix/Manuil Yamalyan / WENN.com)

- Jeg liker ikke å snakke om slike ting
Italieneren sier også at utroskapshistorien ikke ødelegger Chelsea-moralen, og at han ikke har snakket med Terry om situasjonen.

- Nei, vi har ikke hatt en diskusjon. Jeg liker å snakke med mine spillere, men ikke om disse tingene. Det er ikke noe jeg vil snakke om her. Ingenting er forandret for ham. Han spiller bra og han leder laget bra. Han gjør sitt beste i hver kamp. Stemningen i laget har ikke forandret seg.

Les også: Terry dropper FA-cupen for å redde ekteskapet

Oppstyret rundt Terry kommer ikke til å ødelegge Chelseas jakt på ligagullet, ifølge manageren.

- Ingenting kan forstyrre oss i denne konkurransen. Jeg mener at Chelsea holder fokus i hver kamp. Vi spiller bra noen ganger, mens vi har mer vanskeligheter andre ganger. Men konsentrasjonen er alltid på topp.