sandra2
sandra2

Se Sandras vulgære sex-spøk her

- Hun kalte den for fe.... Se video.

Under tirsdagens «4-stjerners middag» serverer Sandra Lyng Haugen en spesiell dessert. Den blir servert på en måte som fremkaller interessante assosiasjoner.

Se video av dessertserveringen her:

378147

- Bestemte seg dagen før

- Sandra kalte den for fe...., sier middagsgjest og TV 2-programleder Thomas Leikvoll til «God kveld Norge».

Sex-spøken var en oppfølging av den tidligere håndballprofilen Sven Erik Bjerkrheims «tilslørte bondegutter» fra dagen før.

- Jeg tror hun allerede da bestemte seg for at hun skulle overgå Sven Erik, ler Leikvoll, som syntes det var sprekt av Sandra å ta igjen.

Drakk karsk

Det var imidlertid ikke den eneste overraskelsen gjestene fikk servert. Karsk med en liten dråpe kaffe skulle også overkommes i en konkurranse hvor curling-spiller Pål Trulsen trakk det lengste strået.

- Jeg var imponert over Pål Trulsen, som bare bøttet rett ned. Det bar resten av kvelden for hans del. Han har jo ikke vokst opp med dette som meg og Sandra. Jeg slet veldig, innrømmer TV2-programlederen.

Mobbet

Han lurer nå veldig på hvordan han skal overgå Sandra og Sven Eriks desserter.

Leikvoll ble forøvrig mobbet med gamle historier fra sin fortid under mandagens middag, noe han skylder på kolleger for.

- Jeg har utrolig dårlige kolleger, for å si det sånn, men jeg skal prøve å få tatt igjen på Sven Erik. Han har noen lik i skapet for å si det sånn. Den eneste jeg ikke fant noe på er Sandra, så enten har hun rent rulleblad, eller utrolig gode venner, ler han.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)