Linni
Linni

Syk Linni nektet å bli på sykehuset

- Jeg orket ikke å være der mer så jeg dro.

Glamourmodellen Linni Meister ble mandag innlagt på sykehus i Thailand med matforgifning. Bærumsjenta er i Asia i forbindelse med en reportasje med «God kveld Norge»

Men litt over et døgn etter hendelsen orket ikke ettbarnsmoren å være på sykehuset lenger og skrev seg ut selv - mot legenes ønske.

- De villle ha meg på sykehuset i to dager, men jeg bet tennene sammen og er ute igjen nå. Jeg orket ikke å være der mer så jeg dro, sier hun til «God kveld Norge».

Linni
Linni

Fikk morfin og intravenøst

Linni beskrev smertene som de verste hun noen gang hadde opplevd, og måtte få både morfin og intravenøst.

- Det går mye bedre nå, jeg har spist litt og drukket. Jeg var nok dehydrert og hadde fryktelig vondt da det kom, sier hun.

Glamourmodellen, som er mamma til lille Dennis, synes også det var vanskelig å være borte fra sønnen og forloveden Bernhard.

- Da Bernhard kom med Dennis så glemte jeg smertene. Man kan ikke tenke på seg selv når man har en baby, sier hun bestemt.

Sminkeprat fordrev smertene

Linni hadde en veldig god opplevelse på sykehuset og roser personalet.

- Jeg skjønte ikke hva legene sa, men jeg fikk med meg at jeg måtte ta medisinene mine, drikke og sove, sier hun og legger til:

- Jeg er så overrasket over sykehuset - det var nesten like fint som rommet mitt på hotellet. En av sykepleierne var så opptatt av øynenen mine og lurte på hvordan jeg hadde sminket dem. Det fikk meg til å glemme hvor vondt jeg hadde en periode.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)