Premiegaranti med TippSt@tion

Her kan du tippe effektivt!

Bestill gratis kortleser her!

Gardering uten økt innsats
Når man tipper er det en fordel med flest mulige garderinger. TippSt@tion gir deg muligheten til å gardere vanskelige kamper, eller der hvor du aner et overraskende resultat, uten at du trenger å øke innsatsen. Verktøyet reduserer usannsynlige alternativer og kombinasjoner, slik at innleveringsprisen blir kraftig redusert mens dekningen like god.

Premiegaranti
Du er sikret minimum 10 rette om systemstammen du har satt opp går inn, og du vil således som regel alltid være nær en premie. Under kampene er det live-oppdatering av kampene, og du ser hvor mange rette du har til enhver tid. Tippingen blir ikke mer spennende enn dette!

TippSt@tion er svært brukervennlig og krever ingen forhåndskunnskaper om systemspill, men samtidig benytter den RADsofts avanserte spillmotor som muliggjør effektivt systemspill. Produktet inneholder RADsofts tippetips og utfyllende lagstatistikk, og hvis du ønsker det setter TippSt@tion opp et anbefalt system basert på disse opplysningene.

Tippst@tion er markedets første nettbaserte systemspillprodukt, og det kreves ingen nedlastning eller registrering for å ta det i bruk.