Jo Inge Berget og Lars Stubhaug (Foto: TV 2/)
Jo Inge Berget og Lars Stubhaug (Foto: TV 2/)

Jo Inge Berget debuterer mot Red Bulls

Strømsgodset møter Erik Solérs New York Red Bulls til treningskamp.

Se NY Red Bulls - Strømsgodset i TV 2 Sportens kampsenter eller på TV 2 SPORT fra kl. 15.

Strømsgodset møter New York Red Bulls til treningskamp La Manga mandag ettermiddag.

Red Bulls, som nylig ansatte norske Erik Solér som sportsdirektør, endte helt sist i den østlige divisjonen i MLS i 2009-sesongen.

Red Bulls kommer fra en 1-0-seier over polske Lech Poznan på torsdag. Colombianeren Juan Pablo Angel ble matchvinner for amerikanerne i den kampen.

Strømsgodset er ubeseiret på sine to treningskamper hittil i år. Notodden og Kongsvinger har blitt slått med henholdsvis 6-3 og 2-0.

For Strømsgodset spiller nyervervelsen Jo Inge Berget (19) sin første kamp for drammenslaget. Berget, som var ønsket av flere klubber i Tippeligaen, valgte å gå til Strømsgodset på lån fra Udinese.

- Han får en meget viktig rolle i SIF i 2010. Men vi må huske på at gutten bare er 19 år. Det er ikke Maradona som kommer til SIF. Han trenger tid og ro, sier Strømsgodset-trener Ronny Deila til Drammens Tidene.

Slik starter Strømsgodset ifølge godset.no (4-3-3): Adam Larsen Kwarasey - Krister Aunan, Glenn Andersen, Alexander Aas, Joel Riddez - Komlan Amewou, Fredrik Nordkvelle, Jo Inge Berget - Øyvind Storflor, Marcus Pedersen, Muhamed Keita.

Se NY Red Bulls - Strømsgodset i TV 2 Sportens kampsenter eller på TV 2 SPORT fra kl. 15.