Erling Knudtzon (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Erling Knudtzon (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Erling Knudtzon klar for LSK

Lyns kantspiller gjenforenes med gamletreneren Henning Berg på Åråsen.

Den hurtige midtbanespilleren Erling Knudtzon blir ikke med Lyn ned i Adeccoligaen. 21-åringen spiller kommende sesong for Lillestrøm. Det bekrefter begge klubbene mandag.

Lyn skriver på sin offisielle nettside at Knudtzon tidligere i vinter ga klubbledelsen beskjed om at han ønsket å fortsette på det øverste nivået i Norge.

Spillerens kontrakt med Lyn løp opprinnelig ut i desember 2010 og Knudtzon var ikke interessert i å forlenge denne.

Derfor valgte Lyn å selge ham til Lillestrøm for en ukjent sum.

- Vi er veldig glade for at vi nå har skrevet under en treårskontrakt med Erling Knudtzon. Erling går inn og forsterker stallen vår fra dag én, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til LSK.NO.

Spilleren som står bokført med 66 obligatoriske kamper for Lyn, gleder seg til å gjenforenes med gamletreneren i Lyn, Henning Berg.

- Jeg både håper og tror at jeg klarer å ta steg videre som fotballspiller under Henning. Jeg har prestert klart best under hans veiledning. Jeg gleder meg nå til å ta opp det igjen og utvikle meg videre, sier Knudtzon.

Lyn-ledelsen på sin side lover at de skal finne en verdig erstatter for U21-landslagsspilleren.

- Spillermarkedet inneholder mange spennende kandidater, spesielt nå som det internasjonale overgangsvinduet lukker, sier Sportssjef Rolf Magne Walstad til Lyn.no.