Nani (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)
Nani (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)

Nani henrykt etter sin beste United-kamp

Portugiseren herjet med Arsenal-forsvaret.

Arsenal - Manchester United 1-3

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Nani har aldri slått helt til i United-drakten, men mot Arsenal viste den portugisiske kantspilleren hva som bor i ham.

Sammen med Wayne Rooney herjet han med Arsenal-forsvaret, og United-vingen innrømmer gladelig at Arsenal-kampen var hans beste for United.

- Jeg synes det var min beste kamp. Jeg spilte bra, scoret og fikk en målgivende, sier en lykkelig Nani til Sky Sports etter kampslutt, ifølge Manchester Evening News.

Les også: United ydmyket Arsenal

Scoringen kan 23-åringen imidlertid ikke regne med å få. Riktignok fortjente han 1-0-scoringen etter å ha gjort alt selv, men det var Arsenal-keeper Manuel Almunia som endte opp med å slå ballen i eget nett.

Da hadde Nani allerede lekt seg med to Arsenal-spillere på høyrekanten, og dratt seg frekt forbi dem med et lekket hælspark. Nani dro seg så forbi Denilson inne i boksen og havnet nede ved dødlinja, og fra nesten død vinkel lobbet han ballen mot bakerste stolpe.

Så slo Almunia til.

- Fantastisk prestasjon
Den målgivende på 2-0 var det i det minste ingen tvil om at var Nanis.

Rooney fant Nani, som fosset frem langs høyrekanten. Rooney kom også i vilt driv i midten, og portugiseren fant toppscoreren med en perfekt pasning som gjorde jobben enkel for Rooney.

- Det var en fantastisk prestasjon fra hele laget, og jeg er glad jeg kunne hjelpe til. Jeg jobber hardt hver dag for å være i form for laget, sier Nani.

- Føler selvtilliten til lagkameratene
Ifølge en av kampens store spillere har den store selvtilliten til lagkameratene smittet over til han.

- Jeg ønsker å hjelpe laget med å spille bra. Jeg føler selvtilliten til lagkameratene mine, fansen og manageren. Jeg er så glad og ønsker å fortsette slik, sier Nani.

Han og lagkameratene fikk klar beskjed av manager Sir Alex Ferguson om at han krevde den samme innsatsen som mot City onsdag, da United booket en plass i ligacupfinalen.

- Vi hadde en veldig god kamp (mot Manchester City) onsdag, og det ga alle selvtillit. Manageren sa vi måtte ha den samme innstillingen i dag om vi ønsker å bli mestere, avslutter Nani.