Christian Kalvenes og Joe Cole (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Christian Kalvenes og Joe Cole (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Kalvenes vender hjem etter sesongslutt

Burnley-backen returnerer sannsynligvis til Bergen i sommer.

Christian Kalvenes startet sin andre Premier League-kamp på rad mot Chelsea lørdag, men allerede etter 35 minutter måtte han forlate banen med en skade.

- Jeg fikk en kraftig smell i låret da jeg taklet Joe Cole. Det er sårt og ømt, men jeg tror ikke det er alvorlig. Det stivnet til og jeg prøvde å løpe det av meg, men det gikk ikke, sier Kalvenes til TV 2 Sporten.

Les også: Skandale-Terry ble Chelseas redningsmann

En skade er uansett ubeleilig, for klubbens nye manager Brian Laws har akkurat hentet konkurrenten Danny Fox fra Celtic.

- Når klubbene får ny manager her borte kjøper trenerne sine spillere, som de gjerne prioriterer. Jeg er litt usikker på hva som vil skje, men det vil tiden vise, sier Kalvenes.

Vender hjem til Norge
Kontrakten med Burnley går ut etter sesongen og til sommeren vender Kalvenes etter alt å dømme hjem til Norge.

- Vi har vel bestemt oss for at vi skal reise fra Storbritannia når sesongen er ferdig, sier han.

- Det er 90 prosent sikkert at det blir Norge, og enda mer sikkert at det blir Bergen - om det ikke dukker opp noe veldig spennende, sier Kalvenes.

TV 2 Sporten-fan på Facebook: «Kjempesignering av brann :)» (bli med her)

Hvor han ender opp eller hva han kommer til å gjøre har han imidlertid ikke bestemt seg for.

- Det kommer an på hvilke jobbmuligheter som kommer, enten det er en «vanlig jobb» eller innen fotballen. Jeg har ikke tenkt så langt, svarer Kalvenes på spørsmål om det kan være en aktuelt med en retur til Brann.

- Kjekt å spille mot så gode spillere
Nå konsentrerer han seg imidlertid om Burnley, og bergenseren sier han koste seg før han fikk smellen mot Chelsea.

- Det er kjekt å spille mot så gode spillere, så det var kjedelig at jeg fikk den smellen. Det var kjekt da jeg var involvert, sier han.

Poenget Burnley lå an til å få med seg før John Terry stanget inn Chelseas 2-1-mål kunne blitt meget viktig, ettersom Burnley for øyeblikket ligger under nedrykksstreken, men det er nok av viktige kamper igjen for Burnley.

- Vi spiller viktige hjemmekamper mot West Ham og Portsmouth i februar, og det er kamper vi er nødt til å vinne om vi skal holde oss oppe, avslutter Kalvenes.