Nemanja Vidic (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Nemanja Vidic (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Her er lørdagens Premier League-rykter

En italiensk storklubb skal ha Nemanja Vidic på ønskelisten, og John Terrys dager som landslagskaptein kan være talte.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Bytte på laget? Spill Premier League-manager nå

Arsenal:
Mourinho og Inter skal ha planer om å hente Bacary Sagna i sommer. Ifølge Tuttosport er han ment som erstatter for Maicon, som skal være på vei til Barcelona. Rykteflommen rundt Bordeaux-spissen Marouane Chamakh vil ingen ende ta. Arsene Wenger skal nå ha lagt inn et bud i håp om å få Chamakh til London i sommer. Wenger skal også ha kommet med en uttalelse som neppe mottas godt i Manchester. Han skal nemlig ha sagt at han ikke har noen problemer med å anbefale Wayne Rooney til Real Madrid. Og sånn helt til slutt ryktes det at også Barcas Gai Assulin kan være en aktuell mann for en overgang til Emirates.

Aston Villa:
Leeds United har signert Villas forsvarsspiller Shane Lowry på lån. Det bekrefter Leeds på sitt eget nettsted. Og Martin O'Neill er fortsatt forbanna på Arsene Wenger etter franskmannens uttalelser i etterkant av forrige møte mellom lagene.

Birmingham:
Alex McLeish skal ha økt budet på Roman Pavljutsjenko til 95 millioner kroner, men Tottenham nekter å selge til den prisen. Hvor langt tør Spurs-formann Daniel Levy å tyne strikken?

Blackburn:
Med Benni McCarthy på vei bort føler David Dunn at James Beattie vil være den ideelle erstatteren for sør-afrikaneren.

Bolton:
Jack Wilshere får trøye nummer 32 i Bolton. Samtidig vil Preston gi Bolton konkurranse om Middlesbrough-backen Andrew Taylor.

Burnley: 
Brian Laws har pekt seg ut Chelseas U21-landslagsspiller Jack Cork og ønsker å hente forsvareren på lån ut sesongen.

Chelsea:
Tidligere Chelsea-spiller Hernan Crespo er tilbake i Parma, mens det er fullt kaos rundt John Terry etter utroskapsskandalen. Nå vil engelske aviser ha det til at Fabio Capello vil ta fra Terry kapteinsbindet på landslaget.

Everton:
Philippe Senderos går rett inn på laget i lørdagens kamp mot Wigan. Flere signeringer skal også være aktuelle for Everton, sier David Moyes.

Fulham:
En låneavtale for Stefano Okaka føres i pennen i disse dager.

Hull:
Amr Zaki er tildelt trøye nummer 30 i Hull. Hull-manager Phil Brown sier samtidig at han ikke kommer til å selge Kevin Kilbane.

Liverpool:
Rafa Benítez nekter å utelukke Juventus-jobben, skriver tabloiden Daily Star. Han skal tvert imot føle seg beæret over koblingen til Den gamle dame.

Manchester City:
Ian Wright bebreider City-sjefene Garry Cook og Brian Marwood etter at Shaun Wright-Phillips' kontraktsforhandling gikk i stå. Og Sunderland-interessen for Benjani skal ikke ha kjølnet. City har også lagt inn et bud på 65 millioner kroner for Parmas midtbanespiller McDonald Mariga.

Manchester United:
Den italienske avisen Corriere dello Sport skriver at Nemanja Vidic er blinket ut av Milans vise-president Adriano Galliani. Serberen er bare en av flere forsvarsspillere på Milans ønskeliste foran sommerens overgangsvindu.

Portsmouth:
Peter Storrie påstår hardnakket at verken han eller Avram Grant kommer til å forlate den synkende Portsmouth-skuta. Innlånte Jamie O'Hara sier han vurderer en permanent overgang til sommeren dersom han ikke får sjansen på midtbanen til Tottenham. Men om det er Portsmouth som er i tankene til O'Hara, vites ikke.

Stoke City:
Stoke skal ifølge Sky Sports forsøke å kapre overgangen til Portsmouth-keeperen Asmir Begovic. Også Tottenham skal være interessert.

Sunderland:
Black Cats-manager Steve Bruce bekrefter at han er interessert i å hente Benjani. Sunderland er sårbare for skader på topp og Benjani skal først og fremst være tiltenkt en rolle som backup for Darren Bent, skriver goal.com. Så gjenstår det å se om det er godt nok for City-spilleren. Samtidig sier Bruce at en Benjani-overgang ikke automatisk vil tilsi at Kenwyne Jones er ferdig i klubben.

Tottenham:
Kyle Naughton ser ut til å havne på lån i Middlesbrough. Det melder Sky Sports. Og Eidur Gudjohnsens ankomst har ført til spekulasjoner rundt Robbie Keanes fremtid, men Harry Redknapp forsikrer at han det ikke er grunn til bekymring for iren.

West Ham:
The Hammers vil ifølge The Sun sende en regning på 45 000 kroner til Tottenham etter Eidur Gudjohnsen-farsen. West Ham skal nå ha rettet fokuset mot Celtic-spissen Scott McDonald i stedet. Og velrenommerte France Football skriver at West Ham er interessert i Portsmouths innlånte Frederic Piquionne.

Wigan:
Styreformann Dave Whelan sier han ikke vil stikke kjepper i hjulene dersom en «god klubb» vil ha Maynor Figueroa. Og siden sist har Olivier Kapo signert en utlånsavtale med Boulogne.

Wolverhampton:
Blackburns Jason Roberts har vært i samtaler med Wolves og klubben håper at overgangen verdt rundt 18 millioner kroner går i orden.

DEBATT: Hvem ønsker du til din favorittklubb i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet under (krever innlogging/registrering)