Team Åge, Team Bjarne  (Foto: Thomas Reisæter)
Team Åge, Team Bjarne (Foto: Thomas Reisæter)

Bjarne og Åge sikret finaleplassene

Team Joddski måtte se seg slått på målstreken.

Etter en forrykende semifinale er det klart at det blir Team Bjarne og Team Åge i den store korfinalen.

- Det er klart vi er skuffet, men vi har nådd langt til tross for at vi var det minst kjente koret, sier Jørgen og Håvard til tv2underholdning.no.

- Vi er veldig fornøyd med supporten vi har fått og støtten fra hele landet. Og vi har fått vist frem mange av artistene i Nord-Norge.

Et satans sirkus

Gutta fra nord er forøvrig ikke bare lei seg.

- Vi er bare glad vi har fått være med i dette satans sirkuset. Vi har vært like overrasket hver gang vi har gått videre, siden vi har vært outsiderne. Og vi har blitt kjent med 20 nye, gode venner og det har vært veldig gøy å tenke på musikk på en helt ny måte.

Tvilte på finaleplass

De to finalistene var høyt oppe etter resultatet.

- Nå er det femti prosent sjanse for å vinne, så nå er det opp til oss og de som har stemt på oss om vi vinner. Jeg var utrolig spent i dag. Joddski hadde jo hele landsdelen i ryggen, sier Bjarne etter at finaleplassen er sikret.

- Jeg var ikke på noen mulig måte overbevist om at vi ville komme til finalen.

Stolt dirigent

- Jeg har ikke kommet til hektene ennå. Jeg vet hva de har gitt av seg selv, alle de i koret. Jeg unner alle de i koret å gå til finalen. Hadde ikke Team Åge gått til finalen med de prestasjonene de viste i dag, så vet ikke jeg, stråler Åge Sten Nilsen.

- Ja, det var utrolig bra sagt. Jeg vil si det samme. Hadde ikke Team Bjarne gått til finalen med de prestasjonene de viste i dag, så vet ikke jeg, slenger Bjarne seg på når Åge entusiastisk forteller om finaleplassen.

- Nå skal vi feire, og i morgen skal vi opp tidlig og på vei hjem, skal vi ha konsert i Levanger. Nå ble det mest tårer og klemmer, smiler han.

Les alt om «Det store korslaget» her.