TREBARNSMOR: «Sex og singelliv» stjernen Sarah Jessica Parker.  (Foto: Stella)
TREBARNSMOR: «Sex og singelliv» stjernen Sarah Jessica Parker. (Foto: Stella)

Sarah Jessica Parker til TV 2: – Jeg angrer ingenting

Trebarnsmoren vil ha flere barn.

Se hele intervjuet i videovinduet over

GLAD: Sarah Jessica Parker frøs i kulden, men var likevel i lystig humør under London-premieren på den romantiske komedien «Did you hear about the Morgans?».
GLAD: Sarah Jessica Parker frøs i kulden, men var likevel i lystig humør under London-premieren på den romantiske komedien «Did you hear about the Morgans?».

Sarah Jessica Parker har de siste månedene vert nødt til å reise verden rundt for å reklamere for den norgesaktuelle romantsike komedien «Did you hear about the Morgans?».

Tar fri i tre måneder

Aller mest ønsker å være hjemme i New York hos sin mann Matthew Broderick, sønnen James Wilkie og de små babytvillingene Marion og Tabitha.

– Det er fantastisk, det er utrolig. Jeg kan ikke vente med å komme hjem og bruke mer av dagene på å være mor, sier hun da «God kveld Norge» møter henne i London.

Hvordan sjonglerer du jobb og familieliv?

– Jeg bruker mye tid på å ha dårlig samvittighet fordi jeg ikke er nok sammen med dem, men jeg har en liten tilmålt tid med jobb, og så kan jeg ta helt fri i tre måneder. Det er noe de fleste arbeidende mødre ikke kan gjøre, så jeg er veldig heldig, forteller Sarah.

Fødsel krasjet med film

Hennes tvillingdøtre ble født ved hjelp av surrogatmor i juni i fjor, mens stjernen selv var midt i innspillingen av den etterlengtede «Sex And The City 2»-filmen.

– Man kan ikke forutsi timingen i forbindelse med en barnefødsel. Det skjer når det skjer. Jeg er lei meg for at filmen skjedde på samme tid som fødselen, for det distraherte meg fra både barna og filminnspillingen. Men det viktigste er uansett døtrene og sønnen min. Det har vært komplisert tidsmessig, men herregud, jeg angrer ingenting. Jeg føler det bare som en utfordring og at mange drar meg i ulike retninger. Men det er slik det er for alle arbeidende mødre, så jeg kan ikke klage så mye, smiler hun.

I det siste har Sarah og Matthews ekteskap utsatt for en rykteflom om at de skal skilles.

Vil ha flere barn

Men hun nyter hjememlivet som en familie på fem.

– Det er det jeg elsker mest i verden. Jeg kan holde meg hjemme i ukesvis, og jeg akter å gjøre nettiopp det veldig snart. Jeg kan ikke vente! Sier hun og slår ut med armene.

– Hvordan håper du livet ditt er om ti år?

– Kanskje flere barn og mer tid med familien og tør jeg be om mer av det samme? smiler hun.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager kl. 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)