Ole Gunnar Solskjær, United reservene, Stabæk (Foto: Scanpix)
Ole Gunnar Solskjær, United reservene, Stabæk (Foto: Scanpix)

Stabæk forventer 10.000 tilskuere mot United

Interessen foran Stabæks treningskamp mot Manchester Uniteds reservelag søndag er enorm.

SE KAMPEN: Kampen mellom Stabæk og Manchester Uniteds reservelag sendes direkte på TV 2 SPORT og tv2sumo.no førstkommende søndag klokken 13.00.

Telenor Arena/Bergen (TV 2 Sporten): - Vi tror det kommer til å komme rundt 10.000 tilskuere i Telenor arena, sier Stabæks trener Jan Jönsson til TV 2 Sporten.

LES OGSÅ: TV 2 Sporten viser Stabæk - Manchester United

- Jeg forventer at de holder god Tippeliga-standard!

Solskjær sjef
Suget etter å se Manchester Uniteds reserver er med andre ord stor.

Ole Gunnar Solskjær leder Uniteds reservemannskap og tar blant annet med seg nordmannen Joshua King til treningskampen i Bærum.

Ben Foster og Gabriel Obertan er aktuelle for troppen som reiser til Norge, og i tillegg er det stor sannsynlighet for at Mame Biram Diouf skal spille oppgjøret i Telenor Arena.

- Det er en del av læringsprosessen ved det å bli fotballspiller. Det å spille mot et seniorlag som vant Tippeligaen for ikke mer enn 14-15 måneder siden er en veldig god test, sier Ole Gunnar Solskjær til United.no.

Ole Gunnar
  Solskjær (Foto: Allen, Steve/SCANPIX)
Ole Gunnar Solskjær (Foto: Allen, Steve/SCANPIX)

- Forventer Tippeliga-standard
Jan Jönsson gleder seg til både rammen rundt kampen og motstanden

Svensken forventer et høyt nivå på reservene fra Manchester.

- Jeg forventer at de holder god Tippeliga-standard. Resultatet søndag blir ikke det viktigste. Vi skal trene på å drille forsvaret og jobbe med angrepsmønster, men det hadde selvsagt vært herlig med seier, varsler Stabæks populære trener overfor TV 2 Sporten.

Så langt har over 7000 sikret seg billett på forhånd til treningskampen søndag.

- Har holdt kontakten
Ole Gunnar Solskjær forteller at han lenge har ønsket å teste Uniteds unggutter mot Stabæk.

- Jeg var i kontakt med Stabæk i fjor om å spille den første kampen i 2009, så vi har holdt kontakten og ble enige om denne helgen. Jeg har alltid hatt lyst til å teste guttene mot andre type lag. Stabæk er et godt fotballag, så det blir en kjempeflott test som vi gleder oss til, forteller Solskjær.

Kampen mellom Stabæk og Manchester Uniteds reservelag sendes direkte på TV 2 SPORT og tv2sumo.no førstkommende søndag klokken 13.00.