Morten Gamst Pedersen (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
Morten Gamst Pedersen (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)

Her er fredagens Premier League-rykter

Ny klubb kaster seg inn i jakten på Blackburns Morten Gamst Pedersen. Sjekk hvilke!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Bytte på laget? Spill Premier League-manager nå

Arsenal:
AC Milan nekter å selge Klaas-Jan Huntelaar til Arsenal. Serie A-giganten har gjort det klart at den nenderlandske landslagsspissen ikke er til salgs, etter rykter om at Arsenal ville Huntelaar på «billigsalg».

Aston Villa:
Aston Villas midtbanestjerne Nigel Reo-Coker kan være ute av spill i over tre måneder på grunn av skade. Det bekrefter manager Martin O'Neill.

Birmingham:
Birmingham er i ferd med å knuse sin egen overgangsrekord ved å by 120 millioner kroner for Estudiantes' stjernespiss Mauro Boselli.

Blackburn:
Celtic er den siste klubben som blir koblet til Blackburns norske midtbanespiller Morten Gamst Pedersen, selv om manager Sam Allardyce har gjort det klart at han ønsker å beholde den norske landslagsspilleren.

Bolton:
Bolton Wanderers kan få konkurranse om å hente Arsenals unggutt Jack Wilshere fra Wigan. Premier League-rivalene skal ha kastet seg inn i kampen om signaturen til Arsenals stortalent.

Burnley: 
Derby Countys forsvarsspiller Jay McEveley står på ønskelisten til Brian Laws i Burnley, hevder Lancashire Telegraph.

Chelsea:
Newcastle United har hentet Chelseas back Patrick van Aanholt på lån i én måned. Chelsea-talentet skal erstatte langtidsskadde Jose Enrique på St. James' Park.

Everton:
Evertons manager David Moyes sier at han ikke har midler nok til å styrke stallen med «et stort navn» i januar, og at han derfor ikke vil jakte på spillere som kan gå inn å styrke dagens tropp umiddelbart.

Fulham:
Fulhams forsøk på å kjøpe Al-Ittihads egyptiske spiss Mohamed Nagy har kollapset. Partene blir ikke enige.

Hull:
Hull City er desperat etter å bli kvitt gjelden på nesten én milliard kroner. Formann Adam Pearson bekrefter at samtlige spillere i dagens Hull-tropp derfor er til salgs.

Liverpool:
Juventus frister Rafael Benitez med en årslønn på 25 millioner skattefrie kroner om han forlater Liverpool til fordel for Serie A-klubben til sommeren. Benitez' agent vil ikke avvise at Benitez er aktuell for Juventus, men understreker at spanjolen stortrives på Anfield.

Manchester City:
Middlesbrough har verdsatt stjernevingen Adam Johnson til 90 millioner kroner, og Manchester City skal være villig til å innfri klubbens krav. Den tidligere engelske U21-landslagsspilleren skal allerede være i samtaler med City.

Manchester United:
Manchester Uniteds midtbanestjerne Anderson står på ønskelisten til franske Monaco. Anderson er ute i kulden i Manchester United etter å ha skulket trening denne uken, og rapporteres å være på vei bort fra Old Trafford.

Portsmouth:
Keeper Asmir Begovic rapporteres å være på vei til Tottenham. Overgangssummen rapporteres å ligge på 60 millioner kroner, hevder BBC.

Stoke City:
Stokes manager Tony Pulis forventer at Englands landslagskeeper og Pompeys sisteskanse David James blir klar for klubben innen overgangsvinduet stenger neste uke.

Sunderland:
Ifølge avisen Le Quotidien du Foot nærmer Rennes-backen Rod Fanni seg Sunderland. En overgang kan bli klar i løpet av de neste 48 timene.

Tottenham:
Tottenham har avvist et bud på 80 millioner kroner fra Birmingham for spissen Roman Pavlyutsjenko. Spurs krever 140 millioner kroner for den russiske landslagsspissen.

West Ham:
Sky Sports News melder at West Ham United ikke lenger ønsker å kjøpe Manchester City-spissen Benjani. Roberto Mancini har gjort det klart at han ikke vil selge angriperen.

Wigan:
Wigans manager Roberto Martinez vil bli kvitt de to overgangsvinduene i januar og om sommeren, og vil handle spillere fritt gjennom hele sesongen. Han tror det vil føre til at blant annet presset fra agentene i de to overgangsvinduene blir mindre.

Wolverhampton:
Wolves kaster seg inn i jakten på Crystal Palace-spissen Victor Moses, og kan komme med et bud i slutten av uken.

DEBATT: Hvem ønsker du til din favorittklubb i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet under (krever innlogging/registrering)