nordli copy (Foto: TV 2)
nordli copy (Foto: TV 2)

Tom Nordlie: - Det går en grense for ting

Fotballtrenerens sønn ville ikke gå på skolen - nå maner den tidligere FFK-treneren til varsomhet.

Tom Nordlie er ferdig som trener i Fredrikstad. Det ble dermed den femte klubben Nordlie forlater på fire år.

Sønnen ville ikke på skolen

I Tabloid i dag snakket fotballtreneren ut om presset på seg som person, og på sin familie.

- Jeg har barn og kone som er vant til litt, og som står sterkt i stormen. De er ikke med i jubelkoret når vi vinner cupfinalen så mye som andre, men de er heller ikke med på så mye nedtur som andre, men prøver å være stabil. Og vi har et verdigrunnlag i familien som vi går etter i forhold til om det enten går bra eller dårlig med far på jobben, men det topper seg litt i dag når jeg får telefon fra kona og den ene sønnen ikke vil gå på skolen så får det litt sånn perspektiv på ting, mener den tidligere FFK-treneren.

Se hele intervjuet med Tom Nordlie i videovinduet under:

377440

- Et sted går grensa

- Hvorfor ville han ikke gå på skolen?

- Han vet at det er slutt, redd for presset. Det ble mobbing på idrettsgallaen og så videre. Så et eller annet sted går grensa. Når man er i en alder hvor man er litt følsom, så er det viktig å ta vare på folk rundt dette, og da synes jeg også folk kan tenke litt på å være varsom i gjentakelse av kritikk og gjengivelse av rykter før man sjekker sannheten rundt ting, fastholder Nordlie.

- Jeg tror vel at det han går igjennom nå er en del vekttall i livets skole. Det er viktig å ha et holdepunkt og ikke være med på opp- og nedturer, sier Nordlie om sønnen.

- Jeg er stolt av dem, og tror de er stolt av dem også, legger han til i intervjuet.

Spark til pressen

Nordlie har også registrert presseomtalen om seg selv, og sakene som har versert i media.

- Det går på alt fra blogger som blir mediasaker, til media til internt at folk skyter i en retning. Og jeg registrerer at det er lett med sitatsaker uten å sjekke sine egne kilder.

Nordlie peker også på at hans selvironi i forhold til blant annet utseende og kropp har gjort at alle andre føler det er fritt frem for å spøke på hans bekostning, men ber om at det blir satt en grense.

- Jeg har lært mye av ting. Nå er det slik at jeg stort sett har hatt gode resultater, så har det vært andre ting man har lært av opp igjennom årene. Jeg har også merket at jo bedre man gjør det og mer profilert man er, jo hardere ønsker folk å ta en, og hvis man har litt selvironi i forhold til sin egen kropp og utseende og så videre, så tror også alle andre at de kan tulle så mye de vil med folk, men det går en grense for ting, sier han.

Se sesongpremieren på «God kveld Norge», lørdag klokken 21:40!

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)