ste_jude_law_and_415356 (Foto: Stella)
ste_jude_law_and_415356 (Foto: Stella)

Kjøper hus sammen

Jude Law og Sienna Miller vil dyrke familielivet og kjærligheten. Nå vil de kjøpe hus sammen.

Jude Law og Sienna Miller skal ha lagt inn et bud på 3 millioner pund, på et hus i Malibu, melder OK Magazine.

Sammen igjen

Paret skal ha funnet tilbake til hverandre i slutten av 2009. Den 37 år gamle skuespilleren skal nå ha funnet ut at Sienna er den rette for han.

- Sienna har alltid vært den rette, og nå som hun er tilbake i livet hans vil han aldri gi slipp på henne, sa en kilde da paret fant tilbake til hverandre.

Skuespillerparet skal nå ha bestemt seg for å ta romansen et steg videre, og har derfor lagt inn bud på eiendommen som skal ha en utrolig havutsikt.

- Jude og Sienna vil jobbe hardt for å ikke gjøre de samme feilene, som da de var sammen første gang, forteller en kilde.

Var utro med barnepiken

Det har tatt Sienna fire år å tilgi sin tidligere forlovede, etter at han var utro med barnas barnepike i 2005. Nå vil de pleie kjærligheten utenfor rampelyset.

- Jude ville kjøpe et sted de kunne kalle sitt eget, og hvor de kunne tilbringe tid sammen med familien utenfor rampelyset.

Jude ble i sommer far for fjerde gang, med den amerikanske modellen Samantha Burke. Han har også barna Rafferty, Iris og Rudy, fra sitt tidligere ekteskap med den britiske skuespilleren og designeren Sadie Frost.

Se sesongpremieren på «God kveld Norge», lørdag klokken 21:40!

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)