Lurt av Karlsen
Lurt av Karlsen
KarlsenPosterPreview_680
KarlsenPosterPreview_680

Disse tre lurer kjendisene trill rundt

Se mer av Jan Fredrik Karlsen og co på TV i kveld.

Underholdningsprogrammet «Lurt av Karlsen» har premiere på TV 2 i begynnelsen av mars, men allerede i kveld kan du få en smakebit.

Små og store komplotter

I programserien lurer Jan Fredrik Karlsen halve kjendis-Norge trill rundt for skjult kamera. Karlsen iscenesetter og regisserer store og små komplotter mot kjendisene, og har fått med seg en rekke muldvarper i form av ofrenes venner, familie eller arbeidskolleger.

Karslens første ofre er Kristin Skogheim og Petter Pilgaard.

Kristin «feilparkerer»

Kristin og venninnen (og muldvarpen) Stine Buer skal ut for å kjøpe en lampe. Mens de er inne i butikken blir bilen til Kristin tauet bort på grunn av «feilparkering». Tauebilsjåføren er helt urimelig, og krever en haug med penger for å kunne levere bilen tilbake.

Mac-en til Kristins forfatter-ektemann ligger i bilen, og blir etterhvert ødelagt av kranbilsjåføren. Og det blir ikke bedre når kranbilsjåføren får hjerteatakk av sin egen frustrasjon.

Paradise-Petter møter «gal fan»

Petter Pilgaard skal intervjues av Dagbladet. Dagbladet har tatt med seg en jente som er stor fan av Petter, og vil innledningsvis ta noen bilder av de to sammen. Petter er imøtekommende, men jenta viser seg etterhvert å være sykelig opptatt av ham.

Hun har snokfotografert ham over flere dager, laget en fandokke av ham, og tatovert ham på brystet. Situasjonen blir mer og mer ubehagelig for Petter, som likevel gjør sitt beste for å opptre så hyggelig som mulig.

Se «Lurt av Karlsen» i kveld klokken 20.30 på TV 2.