Arsène Wenger og Martin O'Neill (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Arsène Wenger og Martin O'Neill (Foto: IAN KINGTON/AFP)

O'Neill kaller Wenger-uttalelser en fornærmelse

Martin O'Neill forbannet på Arsène Wengers kommentarer etter 0-0-kampen mellom Villa og Arsenal.

Aston Villa - Arsenal 0-0:

Aston Villa og Arsenal spilte 0-0 i en jevn kamp på Villa Park onsdag, men med bare ett poeng sakker Arsenal akterut i kampen om seriegullet ettersom Chelsea lekte seg til 3-0 over Birmingham hjemme i London.

- Jeg mener vi tapte to poeng, fordi vi hadde klare sjanser. Men det var en jevn kamp. De stanset oss i å spille da de hadde ballen. De spilte lange baller og markerte oss. De gjorde det vanskelig for oss, sier Arsenal-manager Arsène Wenger ifølge Sportinglife, og fortsetter:

Villa spiller en veldig effektiv engelsk fotball, med lange baller - og de er veldig fysiske

- Vi vet hva som venter når vi kommer hit, og vi ble ikke skuffet. Villa spiller en veldig effektiv engelsk fotball, med lange baller - og de er veldig fysiske. Det gjorde de godt, og de er veldig gode når de kontrer, sier Wenger.

- En grusom fornærmelse
De uttalelsene får imidlertid Aston Villa-manager Martin O’Neill til å gå rett i strupen på Wenger. Villa-manageren ble fly forbannet da han ble fortalt om Wengers bemerkninger om Villa.

Om det var det han så i kveld, så er det en latterlig uttalelse

- Om det var det han så i kveld, så er det en latterlig uttalelse. Han har sagt en del latterlige ting i sin tid her (i England), og dette er så godt som noen. Det er en grusom fornærmelse, svarer O’Neill.

- Jeg synes vi spilte en glimrende kamp. Keeperen deres gjorde en glimrende redning da Gabby (Agbonlahor) var frempå tidlig i kampen, og Ashley Young serverte noen utrolige baller inne i boksen som bare trengte en touch, fortsetter O’Neill.

- Fortjente ikke å tape
Han medgir imidlertid at Arsenal hadde de aller største sjansene.

- Arsenal skapte problemer for oss, og vi var litt heldige da de traff stolpen og tverrliggeren, men vi fortjente ikke å tape denne kampen, konkluderer O’Neill.

Hvem synes du har rett? Si din mening i kommentarfeltet under!