Aina Kinn Larsen
Aina Kinn Larsen

Jakten-Aina: - Ja, jeg vil ha barn med han

- Men vi må kjappe oss.

Aina Kinn Larsen ble stemt hjem i siste runde av kornbonden Calle Breen. Aina ble veldig lei seg og innrømte at hun hadde fått følelser for Calle. Men før jul ble hun kjæreste med Øystein Tollefsen fra Narvik, og til «God kveld Norge» forteller Aina at kjærligheten bare blir sterkere og sterkere.

Vil gifte seg

Paret har allerede snakket om både giftermål og barn.

- Ja, det kan bli bryllup og baby før noen aner. Mirakler skjer for meg også, smiler hun fornøyd.

- Jeg begynner å bli gammel og er 37 år, så vi må kjappe oss. Vi har snakket om barn, og det hadde vært hyggelig. Foreldrene mine hadde i alle fall blitt i ekstase, de har vel nesten gitt opp håpet de også, sier Aina åpenhjertig.

- Når man har blitt såpass gammel som meg skjer nok ting fortere. Hadde han spurt meg nå hadde jeg nok rusla opp kirkegulvet med han. Jeg er relativt sikker på at han er mister right.

- Jeg er fjortisforelsket

Aina er strålende fornøyd med at hun deltok i «Jakten på kjærligheten» og kunne tenke seg mer TV. Men nå er det kjæresten som er førsteprioritet og kanskje flytter hun nordover. Øystein driver nemlig dyrebutikk hjemme i Narvik og har dermed forpliktelser.

- Innen sommeren må vi ha en plan på hva vi skal gjøre. Jeg vet ikke hva som skjer ennå men vi vil flytte sammen. Jeg har nok truffet spikeren på hodet og det er veldig deilig. Øystein er veldig romantisk og sender meg meldinger hele tiden. Det er mange år siden jeg var forelsket og jeg trodde nesten det toget var kjørt for meg. Nå er jeg fjortisforelsket og det var akkurat det jeg ville. Jeg svever på rosa skyer og han kommer på besøk til meg neste uke, smiler hun.

Se sesongpremieren på «God kveld Norge», lørdag klokken 21:40!

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)