brangelina (Foto: Stella)
brangelina (Foto: Stella)

Angelinas far om bruddet: - Bare oppspinn

Angelina Jolies far Jon Voight kaster seg nå inn i spekulasjonsstormen rundt datteren og Brad Pitt.

Skuespiller Jon Voight stempler ryktene om bruddet mellom datteren Angelina Jolie og Brad Pitt, som bare tull.

Bare oppspinn

Angelina brøt kontakten med faren i 2002, etter at Voight gikk offentlig ut og sa at datteren trengte psykiatrisk hjelp. Jolie gjenopptok kontakten med faren for noen år siden og har etter dette gjenopprettet noe av far og datterforholdet. Voight insisterer nå på at paret har det fint og at de kommer til å holde sammen. Han mener det ikke finnes noe sannhet i ryktene og spekulasjonene.

- Det er bare tull. Oppspinn alt sammen, sa Voight ifølge bransjenettstedet BANG Showbiz, da han ble spurt om saken.

Signerte rettspapirer

Det kom i helgen spekulasjoner om at Brad og Angelina, som har vært sammen i fem år og har seks barn sammen, skal ha delt formue på 330 millioner dollar likt mellom seg i tillegg til å ha fordelt foreldreretten av barna.

- Brad og Angelina hadde et møte med en toppadvokat i et høytstående firma i Los Angeles, i desember. Der ble de enige om innholdet i et rettsdokument liknende en ekteskapskontrakt. Paret signerte dokumentene tidlig i januar. De ble enige om å dele formuen og eiendommene i tillegg til foreldreretten til de seks barna, fortalte en kilde magasinet Life and Style.

Venner og andre nære personer derimot hevder standhaftig at Brad og Angelina ikke har noen planer om å gå fra hverandre.

«God kveld Norge» er tilbake 30. januar klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»