hybel_680 (Foto: Johannessen, Sara )
hybel_680 (Foto: Johannessen, Sara )

Disse hotellene vil du IKKE bo på!

Skal du overnatte på hotell i utlandet? Her får du vite hvilket land som topper listen over de mest skitne hotellene i Europa!

Det er nettstedet Tripadvisor som har laget en liste over de skitneste hotellene i Europa. På nettsiden kan gjestene kommentere hotellene som de selv har bodd på, og det er på bakgrunn av mer enn 30 millioner tilbakemeldinger at rankingen har blitt utarbeidet, skriver Aftonbladet.

Du lurer sikkert på hvilket land som kom aller verst ut? Hele åtte av de ti skitneste hotellene i Europas er i England!

I kystbyen Blackpool finner du Grosvenor Hotel med en utmerket utsikt over byens berømte tårn ifølge hotelleieren. Gjestene virker ikke like begeistret.

- En time på Grosvenor Hotel er nok, kommenterer en av gjestene på Tripadvisor.

Skit ødela utsikten

På gjestens hotellrom var nemlig soveromsvinduet så skittent at gjesten så vidt kunne skimte det berømte tårnet - og først om natten når tårnet var opplyst. Gjesten mente også å ha sett renere offentlige toaletter enn det som fantes på hotellet og han ville fraråde å tilbringe en natt på hotellet om det så var det eneste alternativet.

På hotellets hjemmeside beskrives standarden som høy og gjester kan forvente seg at ”din komfort er vår prioritet, som renhet og standarden på service”. Men det stemte ikke med det en kvinnelig gjest ved hotellet erfarte. Hun skriver på nettsiden at taket raste inn på hennes rom, men at hun ikke fikk noen penger igjen som kompensasjon. En annen gjest beskriver oppholdet på Grosvenor som Hotel med ett ord: ”Alcatraz”.

Lopper i sengen

Det tredje hotellet på listen over de skitneste hotellene er Park Hotel i bydelen Victoria i London. En av gjestene som bodde der med sin mor oppdaget lopper i sengen og ”baderommet” var i en bitteliten garderobe.

En annen mener at det var det verste hotellet i London. Han ble mildt sagt overrasket da khan kom inn på rommet og vannet dryppet ned fra taket.

Urinstank og veggelus

Det finnes også en del skitne hoteller i utenfor Europas grenser. Et par som bodde på Heritage Marina Hotel i San Francisco beskriver oppholdet som tatt ut av en skrekkfilm. ”Rommet stinket urin, det fantes veggelus, når vi åpnet vinduet fikk vi ikke lukket det igjen, gulvteppet var skittent og hadde rare flekker.” Paret var nødt til å vaske alle sine klær etter at de hadde sjekket ut fra hotellet.

Heritage Marina Hotel topper listen over de skitneste hotellene i USA. I Asia er det Phi Phi Chukit Resort Hotel i Ko Phi Phi Don i Thailand som får prisen for det skitneste hotellet.

På nettsiden Tripadvisor kan du også lese om de beste hotellene i Europa.

Her er det 10 skitneste hotellene i Europa

1. Grosvenor Hotel, Blackpool Grosvenor Hotel, Blackpool

2. Villaggio Club Porto Ainu, Budoni, Italy Villaggio Club Porto Ainu, Budoni, Italien

3. Park Hotel, Victoria, London Park Hotel, Victoria, London

4. Boston Court Hotel, London Boston Court Hotel, London

5. Cromwell Crown Hotel, London Cromwell Crown Hotel, London

6. Dam Hotel, Amsterdam, Netherlands Dam Hotel, Amsterdam, Nederland

7. Corbigoe Hotel, London Corbigoe Hotel, London

8. Earls Court Gardens Hotel, London Earls Court Gardens Hotel, London

9. Blair Victoria & Tudor Inn Hotel, London Blair Victoria & Tudor Inn Hotel, London

10. Minster Hotel, York Minster Hotel, York