ste_hope_for_hai_1896775 (Foto: Stella)
ste_hope_for_hai_1896775 (Foto: Stella)

Her er Brads nye ungkarsrede

Brad Pitt skal nylig ha kjøpt seg en egen bolig i et forsøk på å komme over bruddet med Angelina Jolie.

Untitled-2
Untitled-2

Ryktene om et brudd mellom Angelina Jolie og Brad Pitt har versert den siste tiden. Nå skal Pitt ha gått til innkjøp av en egen bolig for å komme over bruddet.

Se bildene av Brad Pitts nye bolig her.

Brad Pitt skal ifølge avisen Daily Mail nå ha kjøpt seg en eiendom i Hollywood Hills, til 700 000 pund eller rundt 7 millioner norske kroner.

Egen hule

- Huset oser av karakter. Brad har hatt øye for eiendommen i lengre tid, men bestemte seg nylig for at det var riktig tidspunkt å kjøpe det. Han ville ha et sted han kunne kalle sitt eget, forteller en kilde til avisen.

Huset som ble bygget på 1920-tallet skal ha hatt en prislapp på 1,3 millioner pund. Huset skal inneholder to soverom, to bad og en egen bar. I tillegg følger det med en innebygd hule på eiendommen.

- Han trenger et sted som er rolig og som ikke har for mange minner om Angie. Et sted der han kan være alene å tenke over hva han skal gjøre nå, sier kilden til Daily Mail.

Brads mor prøver å redde forholdet

46 åringens mor, Jane skal ha prøvd å redde forholdet mellom sønnen og Angelina Jolie.

Jane og Angelina skal være nære venner og Jolie skal ha sagt ja til å møte Jane i Los Angeles neste uke. 70 åringen har jobbet som familierådgiver i over 30 år, og skal ha planer om å ta i bruk sin erfaring på dette området når hun møter Angelina.

Brad vil redde forholdet

- Brad prøver desperat å holde fast ved det skrantende forholdet fordi han fortsatt er veldig forelsket i Angelina og tror de kan få det til å fungere, sier en familievenn til avisen.

Paret har vært sammen siden 2005 og har seks barn sammen. Adopterte Maddox (8), Zahara (5) og deres biologiske barn Shiloh (3) og tvillingene Knox og Vivienne (17. måneder).

«God kveld Norge» er tilbake 30. januar klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»