Senkveld
Senkveld

Gjør deg klar for «Senkveld»-premiere

På fredag får du aktuelle gjester og første episode av «Camp Senkveld» fra Lillehammer.

Vi er inne i den kaldeste vinteren på 20 år. «Senkveld» får besøk av mannen som vet bedre enn noen hva det vil si å kjenne været på kroppen; Lars Monsen.

Fokus på ung kjærlighet

Skuespillerne Lena Kristin Ellingsen og Jon Øigarden spiller begge hovedroller i teaterstykker med ung kjærlighet som tema. Lena i «Spring awakening» på Oslo Nye Teater og Jon i «Romeo og Julie» på Nationaltheatret.

Kristian Ødegård og Truls Svendsen er tospannet som skal lede årets «Gullfisken» på TV 2 neste helg. Vi sjekker hvordan det samarbeidet går.

Endelig klart for mer «Camp Senkveld»

På fredag sparker vi i gang vinterens «Camp Senkveld» og ser vi hva som skjedde da deltakerne møtte hverandre for aller første gang.

Til studio kommer en representant fra hvert lag; Ingrid Bolsø Berdal fra «Team Thomas» og Stig Henrik Hoff fra «Team Harald».

Les også: Disse kjendisene er klare for Senkveld-reality

Musikk i studio

Geir Zahl fra Kaizers Orchestra har samlet et sjeldent stjernelag av norske musikere på sin nye soloplate «Monkey Do».

Under artistnavnet Uncle Deadly har han fått med seg blandt andre Kaizer-kollega Janove Ottesen, Even Ormestad fra Jaga Jazzist, Thomas Dybdahl, Christer Knutsen, Thom Hell og ikke minst Morten Abel. Albumet er spilt inn i September When-vokalistens studio i Stavanger, og på «Senkveld»-sesongpremiere stiller Abel på scenen som gitarist.

Se «Senkveld» fredag klokken 22.15.