Jeanette H. Richardsen jakten 09 (Foto: Håvard Solem)
Jeanette H. Richardsen jakten 09 (Foto: Håvard Solem)

Jakten-frier har funnet lykken

- Jeg er veldig betatt.

I høst forlot TV-frier Jeanette H. Richardsen gården til bonden Kristian Akervold på dramatisk vis i «Jakten på kjærligheten» etter at det hadde vært konflikter og uoverenstemmelser mellom deltakerne.

Nå har imidlertid blondinen funnet kjærligheten - og er svært fornøyd med livet.

- Jeg har det kjempefint og er veldig lykkelig. Jeg har møtt en mann og er veldig betatt av han. Vi møttes for en stund siden og det beste av alt er at han er nordlending som meg, sier hun til «God kveld Norge».

Veldig betatt

Jeanette har lagt de vonde opplevelsene fra gården bak seg og er ferdig med TV-serien. Hun gleder seg over å ha funnet en å være glad i.

- Jeg har ikke status som kjæreste, men jeg er ikke singel heller. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med tilværelsen. Vi møttes for en måned siden, men vi kjente hverandre fra før, forteller hun og skryter av den nye flammens kvaliteter.

- Han er litt eldre enn meg og som person er han utfordrende, aktiv og sport og utrolig kjekk! Han er utadvent og sosial.

Vi holder på å bli kjent nå og har det fint sammen. Han bor i Tromsø - men vi møtes med jevne mellomrom. jeg trives i Oslo og har ingen planer om å flytte med det første. men man vet aldri.

«God kveld Norge» er tilbake 30. januar klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»