Dyrlegene, Kari Lutro (Foto: TV 2)
Dyrlegene, Kari Lutro (Foto: TV 2)

Skilpadde får nytt hjem

En familie ønsker seg skilpadde som kjæledyr, en katt er blitt husløs og hamsteren Fluffy har helseproblem.

Kari besøker en småbarnsfamilie i Trondheim som ønsker seg en skilpadde som kjæledyr. I Norge er det ulovlig å ha skilpadder som kjæledyr, men man kan søke om tillatelse dersom man er allergisk mot pelsdyr. Familien Stapnes Furås i Trondheim er allergiske, og Kari lar dem få låne skilpadden Chili over en helg for å se om en skilpadde kan være noe for dem.

Finner katten Figo et hjem?

Trude får inn en katt som må omplasseres og setter i sving alle på klinikken for å prøve å finne et nytt hjem til den husløse katten. Inntil videre får katten Figo lov til å bo på klinikken. Figo finner seg raskt til rette, men viser seg å ikke være spesielt glad i andre dyr.

Trude finner en familie som vil prøve å ta til seg Figo, men det eneste problemet er at de har tre andre katter fra før. Vil Figo gå overens med de andre kattene?

Hjelper hamsteren Fluffy

Anja og Maud prøver å hjelpe hamsteren Fluffy som har fått en løs kinnpose. Til tross for iherdige forsøk på å få kinnposen på plass, faller den bare ut igjen, og familien til Fluffy må ta en vanskelig avgjørelse.

Se «Dyrlegene på TV 2 onsdag 27. januar kl. 20:30

Se også «Criminal Minds» på TV 2 Zebra kl. 22.55

Se også: «Glee» på TV 2 kl. 21.45.