FORHOLDET TOK SLUTT: Anders Berg bor fortsatt sammen med Kristin Gran Jansen, men forholdet er over.
FORHOLDET TOK SLUTT: Anders Berg bor fortsatt sammen med Kristin Gran Jansen, men forholdet er over.

«Jakten»-Anders singel igjen

Anders Bergs forhold til Kristin Gran-Jansen er over.

Anders Berg ble kjent gjennom TV2 s «Jakten på kjærligheten» høsten 2007, hvor han også fant kjærligheten med frieren Christin Øhren Iversen. Forholdet tok slutt og Anders fant kjærligheten på ny med Kristin Gran-Jansen.

Alvorlig syk

En kort stund etter de to ble et par ble forholdet satt på en stor prøve. Etter to stevnemøter fikk Kristin beskjed at hun hadde en ondartet svulst i det ene brystet. Kristin måtte kjempe en tøff kamp med god støtte fra Anders.

-Jeg husker vedlig godt da jeg fikk beskjeden om at svulsten var ondartet, du må sakte bearbeide det. Anders har vært en flott person å ha oppi alt sammen, vi har kommet hverandre veldig nære, kunne Kristin fortelle «God Kveld Norge» i sommer.

Forholdet satt på prøve

-Forholdet ble satt på en prøve, men når du går gjennom en slik situasjon med over 40 strålebehandlinger så måtte jeg støtte og hjelpe henne, fortalte Berg til «God Kveld Norge».

- Vi fikk aldri tid til å være glade, blide kjærester før hun ble syk, dette ble en stor utfordring, sier Anders Berg til Se og Hør.

Gode venner

Paret bor fortsatt sammen i en leilighet på Oslos vestkant.

- Det er korrekt at vi har valgt å gå fra hverandre. Vi skilles som gode venner, så foreløpig bor vi under samme tak i leiligheten i Oslo sier Anders til Se og Hør.

Anders Berg har ikke gitt opp kjærligheten etter å ha mislyktes noen ganger.

-Kjærligheten tror jeg blindt på, og jeg tror absolutt det finnes en kjæreste for meg der ute, avslutter «kyllingbonden» til Se og Hør.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)