Robinho (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Robinho (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Santos vil ha Robinho i 18 måneder

...mens City ønsker forkjøpsrett på to Santos-talenter om de skal slippe stjernespissen.

Robinho er på vei vekk fra Manchester City til fordel for moderklubben Santos. Det har vært spekulert i en låneavtale ut sesongen, men i Santos håper man på en 18 måneder lang leieavtale, fremfor en som varer ut sesongen.

- Den første tanken til Manchester-direktørene var en avtale på seks måneder, men selvfølgelig ønsker Santos en lengre avtale - ett år, eller ett og et halvt år om mulig, sier Santos sin kommunikasjonskoordinator Arnaldo Hase ifølge Sky Sports.

- Vi er optimistiske uten å være for optimistiske, sier Hase.

- Forhandler nå
Han bekrefter at klubbene nå forhandler om den brasilianske stjerneangriperen som ble hentet fra Real Madrid for 325 millioner kroner i 2008.

- Manchester-direktørene har gått med på muligheten for å forhandle. Våre marketingsjefer reiste til England lørdag og ankom søndag. De er i London, og jeg tror de forhandler nå, sier Hase.

Vil ha forkjøpsrett på talenter
En eventuell avtale kan også inkludere at City får forkjøpsrett på Santos-talentene Neymar og Paulo Henrique.

- De ønsker forkjøpsrett på to av våre gutter. Det plager oss ikke, for vi vil selge dem til de som kommer med det høyeste budet. Om sitt kan komme med et matchende bud kan de få spillerne, sier Santos-president Luis Alvaro Ribeiro.