LYKKELIG: Julia Roberts ser tilbake på karrieren sin
LYKKELIG: Julia Roberts ser tilbake på karrieren sin

- «Pretty Woman» hadde en enorm effekt på livet mitt

Oscar-vinneren Roberts har en spesiell plass i hjertet sitt for gjennombruddsfilmen hennes.

Den nå 42 år gamle Roberts hadde sitt store filmgjennombrudd som prostituerte Vivian Ward i den prisbelønte filmen «Pretty Woman».

Spesiell plass i hjertet

- «Pretty Woman» har hatt en helt spesiell effekt på livet mitt så det er klart at jeg har en helt spesiell plass i hjertet mitt for den filmen, sier Roberts ifølge det amerikanske kjendisnettstedet Bang Showbiz.

- Men egentlig er det å skulle velge en favorittfilm av alle jeg har spilt i som å skulle velge en favoritt blant vennene sine. Det er umulig for det er forskjellige grunner til å elske alle filmene, sier Roberts.

Gjenforent i ny film

Roberts og Richard Gere, som hadde den andre hovedrollen i «Pretty Woman», fikk æren for at filmen i sin tid spilte inn hele 460 millioner dollar.

Nå har Julia Roberts blitt gjenforent med regissøren av filmen som er regissør i hennes nyeste film «Valentine`s Day».

- Skylder han karrieren min

- Han er en av favorittmenneskene mine i verden og jeg skylder han hele min karriere. Han tok sjansen på meg i en periode det var vanskelig å ta en sjanse på noen og han tok seg virkelig av meg, sier Julia Roberts.

Stjernespekket

Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jennifer Garner og Anne Hathaway er blant stjernene som har roller i «Valentines Day»

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»