Xavi (Foto: Alvaro Barrientos/AP)
Xavi (Foto: Alvaro Barrientos/AP)

Her er mandagens Premier League-rykter

Barcelona-ess til Chelsea og David Villa til Liverpool?

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Bytte på laget? Spill Premier League-manager nå

Arsenal:
Legia Warsawa-stopper Jan Mucha fikk tilbud fra Arsenal, men valgte en overgang til Everton i sommer. Det hevder i hvert fall spillerens agent Josef Tokos.

Aston Villa:
Newcastles planer om å signere Marlon Harewood på lån fra Aston Villa kan gå i vasken etter at angriperen pådro seg et beinbrudd på trening forrige uke.

Birmingham:
Manager Alex McLeish fortsetter jakten på en ny angriper. Roman Pavlyutsjenko i Tottenham står på ønskelisten sammen med Milan Jovanovic i Standard Liege.

Blackburn:
Blackburns manager Sam Allardyce jakter på Hadjuk Splits bosniske midtbanestjerne Senijad Ibricic, og kan komme til å legge inn et bud i løpet av de nærmeste dagene.

Bolton:
Bolton-manager Owen Coyle bekrefter at han forventer å sikre seg underskriftene til midtbane-duoen Vladimir Weiss og Stuart Holden i løpet av mandagen.

Burnley: 
Burnleys Robbie Blake er ønsket av Prestons nye manager Darren Ferguson. Den offensive midtbanespilleren har mistet plassen i startoppstillingen i Burnley, og kan være på vei bort til en ny klubb.

Chelsea:
Barcelonas brasilianske høyreback-ess Dani Alves forhandler om en ny kontrakt på Camp Nou. Men lønnskravet skal være skyhøy, og spanske medier hevder nå at Chelsea følger situasjonen nøye, og vil legge inn et bud dersom partene ikke kommer til enighet.

Everton:
Evertons manager David Moyes bekrefter at han ønsker å kjøpe AC Milans nederlandske angriper Klaas-Jan Huntelaar, om spissen blir tilgjengelig for salg.

Fulham:
Stoke-spissen James Beattie blir sitert på at han ønsker seg en overgang til Fulham. Men Cottagers' manager Roy Hodgson er usikker på om han vil hente spissen.

Hull:
Celtic jakter på Hull Citys midtbanestjerne Kevin Kilbane. Partene vil i løpet av uken trolig møtes for å diskutere en overgang. Både Ipswich og Bolton skal også være interessert i Kilbane.

Liverpool:
Valencia-spissen David Villa sier til den spanske avisen AS at han ønsker seg en overgang til Premier League. Liverpool og Manchester United nevnes som interesserte i storscoreren.

Manchester City:
Manchester City skal ha kommet med et bud på rundt 150 millioner kroner på Real Madrids argentinske 23 år gamle midtbanespiller Fernando Gago.

Manchester United:
Manchester United er villig til å tilby Wayne Rooney 1,59 millioner kroner i uken om han takker ja til en ny femårskontrakt. Rooney har de siste ukene blitt hyppig koblet til Real Madrid og Barcelona, og Sir Alex Ferguson ønsker å forlenge med Rooney får å bli kvitt interessen fra de spanske storklubbene.

Portsmouth:
Portsmouths skadeproblemer fortsetter: Nå kan klubben komme til å kun ha tre spillere tilgjengelig på benken i tirsdagens livsviktige bunnoppgjør mot West Ham.

Stoke City:
James Beattie er plassert på transferlisten, og er ønsket av en rekke klubber i Premier League. James Beattie er ute i kulden i Stoke etter å ha havnet på kant med manager Tony Pulis.

Sunderland:
Liverpool skal fremdeles være interessert i å hente Sunderlands Kenwyne Jones. Men Sunderland nekter å selge angriperen. Liverpool ønsker imidlertid å hente Jones på lån ut sesongen - noe Sunderland heller ikke skal være interessert i å gå med på.

Tottenham:
Tottenhams manager Harry Redknapp er klar til å legge inn et sjokk-bud på Palermos 20 år gamle danske forsvarsstjerne Simon Kjær.

West Ham:
West Ham vil avslutte James Beatties Stoke-mareritt, og vil kjøpe spissen for 30 millioner kroner.

Wigan:
Den franske spissen Toifilou Maoulida står på ønskelisten til Wigan. Lens-spissen røper til fransk presse at det finnes interesse for hans tjenester i Premier League.

Wolverhampton:
Wolves har signert midtbanespilleren Adlene Guedioura på lån fra Charleroi for resten av sesongen.

DEBATT: Hvem ønsker du til din favorittklubb i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet under (krever innlogging/registrering)