Anthony Ujah (Foto: TV 2/)
Anthony Ujah (Foto: TV 2/)
Henning Berg  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Henning Berg (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Dødballene avgjorde da Lillestrøm slo Stømmen

Nigeriansk tenåring la inn en solid søknad om å få permanent avtale med Lillestrøm ved å score i 2-0-seieren mot Strømmen.

LSK - Strømmen: 2-0

LSK imponerte ikke mot det nyopprykkete adeccoligalaget Strømmen i en treningskamp i LSK-hallen lørdag.

To scoringer etter hjørnespark i andre omgang var imidlertid det som skulle til for å sikre seieren.

Etter 53 minutter fikk den nigerianske prøvespilleren Anthony Ujah (18) stå umarkert på bakerste stolpe og banket ballen i krysset.

Etter 78 minutter utnyttet Frode Kippe en grov glipp av Strømmens keeper og satte enkelt inn 2-0.

Se keepertabben og 2-0-scoringen i videovinduet under:

375593

Kampsammendrag:
45 min. (pause): Det var relativt jevnspilt i LSK-hallen før pause. Hjemmelaget virket solide defensivt, men slet med å skape de store mulighetene mot den nyopprykkede adeccoligaklubben.

53 min. (1-0): Den nigerianske prøvespilleren Anthony Ujah (18) la inn en solid søknad om permanent kontrakt da han banket inn LSKs ledermål på volley etter hjørnesport.

Se 1-0-scoringen i videovinduet øverst.

78 min. (2-0): Dødballer går aldri av moten i Lillestrøm. Etter 78 minutter glapp Strømmens keeper et tilsynelatende enkelt hjørnespark. Ballen falt ned i beina til Frode Kippe som enkelt kunne sette ballen i mål.

Bakgrunn:
Strømmen hadde en god fjorårsseong, og rykket opp til til Adeccoligaen.

I tillegg skapte de trøbbel for Lillestrøm i cupen i fjor, da Tippeliga-laget trengte ekstraomganger for å slå ut lillebror.

At vi i tillegg snakker oppgjør av mest lokale sort, gjør sitt til at det kan forventes en treningskamp med litt ekstra nerve i LSK-hallen lørdag.

Lillestrøm-trener Henning Berg ser frem til oppgjøret mot rivalene.

- Det er klart vi gleder oss til kampen. Vi har en liten høne å plukke med Strømmen. De holdt på å slå oss ut i fjor. Det var litt nærmere enn det burde ha vært. Heldigvis klarte vi å avgjøre i den andre ekstraomgangen. Nå har vi lyst til å revansjere det, sier Berg til lsk.no.