tiger3 (Foto: Warren Little, © wl/sf)
tiger3 (Foto: Warren Little, © wl/sf)

- Tiger bedratt av bestekompisen

Michael Jordan skal ha lekket informasjon til golfstjernens kone.

Tiger Woods har blitt bedratt av sin bestekompis, Michael Jordan, melder National Enquirer.

- Tilbudte sin støtte

Ifølge bladets kilder har basketstjernen Michael Jordan alltid brydd seg om Elin, og det har vært tøft for han å se henne gå gjennom så mye vondt. Han har tilbudt sin støtte på alle mulige måter.

Jordan, som selv har vært involvert i utroskap, skal ha kontaktet Elin for å si at han er tilgjengelig om hun trenger ham.

- Tiger har alltid stolt på Michael, men rett etter at han krasjet bilen, så tok Michael kontakt med Elin for å tilby henne en skulder å gråte på. Han skal også ha fortalt noen av Elins venner om at de kvinnene som har kommet ut, kun er toppen av isfjellet - og at han vet at flere kvinner kommer til å komme ut, sier en kilde til bladet.

tiger1
tiger1
- Michaels informasjon kan bety flere muillioner for Elin i en skilsmissesak, og styrke Elins juridiske posisjon, legger kilden til.

- Kan være forelsket

Jordan og Tiger spilte golf sammen for første gang i 1997, og fortsatte å spille sammen. De ble nære venner, og Jordan var blant annet gjest i Tigers bryllup. Basketstjernens eget ekteskap kollapset i 2006 etter utroskapsrykter, noe som kostet han 150 millioner dollar.

Les også: Nå har Tiger fått onaniforbud

Les også: Tiger Woods lukkes inne i sex-rehab

Les også: Her er det første bildet av Tiger Woods på sex-rehab

- Tiger har alltid lurt på hvorfor Michael var så interessert i kona hans. Jeg tror han kan være forelsket i henne, sier kilden til National Enquirer.

«God kveld Norge» er tilbake 30. januar klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»