I TRØBBEL: Cristiano Ronaldo. (Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP)
I TRØBBEL: Cristiano Ronaldo. (Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: VINCENT WEST/REUTERS)
Cristiano Ronaldo (Foto: VINCENT WEST/REUTERS)

Tidligere Real-sjef: - Idiotisk å betale så mye for Ronaldo

Lorenzo Sanz slakter rekordovergangssummen Real Madrid betalte for Cristiano Ronaldo.

Real Madrids tidligere klubbpresident Lorenzo Sanz har rettet krass kritikk mot klubbens nåværende president Florentino Perez.

Stempler Perez som idiot
Perez, som har satt seg som mål å bygge sitt andre «Los Galacticos» i sin andre presidentperiode i klubben, sjokkerte Fotball-Europa ved å bla opp ufattelige 830 millioner kroner for Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo.

Sanz har ikke sansen fro Perez pengebruk og stempler Ronaldo-kjøpet som «ren idiroti».

- Enten er vi alle idioter, eller så er den som betalte Manchester United 830 millioner kroner en idiot, sier Sanz ifølge fotballnettstedet Goal.com.

- Dårligere enn Barcelona
Sanz ledet Real Madrid til to Mesterliga-triumfer (1998 og 2000) under hans tid i presidentstolen og lar seg ikke blende av dagens Real Madrid-lag med stjerner som Ronaldo, Kaká og Karim Benzema.

- Det laget (jeg hadde) var bedre spiller for spiller og jeg ville aldri ha byttet det med dagens mannskap som dessverre er dårligere enn Barcelona.

Lorenzo Sanz tapte presidentvalget for nettopp Florentino Perez i valget i år 2000. Nå er forretningsmannen eier av La Liga-klubben Málaga som gjester Santiago Bernabeú og Real Madrid på søndag.

Raúl Gonzalez poserer sammen med daværende Real-president Lorenzo
  Sanz etter å ha mottatt prisen som IFFHS' «Årets Toppscorer
  i Verden i 1999». (Foto: ALBERTO MARTIN/EPA)
Raúl Gonzalez poserer sammen med daværende Real-president Lorenzo Sanz etter å ha mottatt prisen som IFFHS' «Årets Toppscorer i Verden i 1999». (Foto: ALBERTO MARTIN/EPA)