Bøkko, Rolf Hauge (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
Bøkko, Rolf Hauge (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)

Bøkko-sponsor: - Koss er ikke rett mann for jobben

Rolf Hauge går til angrep på landslagstreneren.

Rolf Hauge, sponsoren bak søsknene Håvard- og Hege Bøkkos private satsing, mener der er uenighet mellom Kaggestad og landslagets andre trener Johann Olav Koss som er årsaken til avgangen.

- Det har vært tydelig for alle at Koss ikke er rett mann for den rollen han har fått. Derfor er Koss blitt bedt om å fratre sin stilling som landslagstrener, men ettersom det ikke har skjedd valgte Kaggestad å gå i stedet, mener Hauge.

Ifølge Hauge har Koss vært et uromoment i skøytemiljøet helt siden han startet i jobben som ny landslagsstener i tospann med Jarle Pedersen. Datamillionær Hauge mistenker at Koss' retur til det norske skøytemiljøet skyldes noe helt annet enn at han skal jobbe for skøytelandslagets beste.

- Jeg tror kom tilbake til Norge for å skaffe penger til sin Right to Play, og at han forsvinner igjen så fort han har fått det ha trenger til sin organisasjon som sliter med økonomien, sier Bøkko-sponsoren.

Ifølge Rolf Hauge er det ingen andre enn Peter Mueller som kan hjelpe Håvard Bøkko til å nå optimale resultater under OL i Vancouver.

- Etter at Peter Mueller ble fjernet har vi sett at det er kun han som har kompetanse til å hjelpe Håvard Bøkko dit han vil, sier Hauge. (©NTB)