brittf (Foto: Splash News, © Holly Prestidge)
brittf (Foto: Splash News, © Holly Prestidge)

Slik forklarer ektemannen Brittanys brå dødsfall

- Det var vanskelig for andre å forestille seg at noen kunne være så høy på livet.

I sitt første intervju siden kona døde brått den 20. desember, avslører Simon Monjack at mange av de reseptbelagte medisinene som ble funnet i ekteparets hus da Brittany Murphy døde, var hans.

Dette skriver People.

Politiet fant blant annet antidepressivt middel, betennelsesdempende medikamenter, medisin for å behandle diabetes, piller for bipolare lidelser, en type angsthemmende medisiner og den smertestillende medisinen Vicoprofen.

Forklarer medisinlageret

Monjack har tidligere blitt anklaget for å være narkoman. Han forteller bladet nå at han har vært preget av migrene og anfall i tillegg til en hjertesykdom.

- Jeg har hatt anfall. Vi prøver fortsatt å finne ut hvorfor, sier han til nettstedet - trolig som en forklaring på sitt eget medikamentbruk.

Han sier videre at han delte flesteparten av medisinene i huset med Brittany og hennes mor, Sharon, men at de var for hans egne medisinske årsaker.

Monjack forteller også at Murphy brukte den smertestillende medisinen Vicoprofen for å lindre sterke menstruasjonssmerter.

- Hun gikk på antibiotika og tok også hostemedisin, forteller Monjack.

Arvelig hjertefeil?

Enkemannen tror også at hans kone døde som følge av en arvelig hjertefeil hun ble diagnostisert med tidlig i tenårene.

- Ingen medisiner kunne ført til hjerteinfarktet, sier han.

Ti forskjellige reseptbelagte medisiner ble funnet i huset etter stjernens død. Noen av medisinene stod også i Murphy og hennes mor Sharons navn.

- Hun drakk nesten ikke. Kanskje et glass Champagne på nyttårsaften, men alle pleide å si at hun var full. Det var vanskelig for folk å forestille seg at noen kunne være så høy på livet, sier Brittanys mor Sharon til bladet.

Den kjemiske analysen som skal fastslå dødsårsaken er foreløpig ikke klar.

«God kveld Norge» er tilbake 30. januar klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»