TEAM ÅGE (Foto: Thomas Reisæter)
TEAM ÅGE (Foto: Thomas Reisæter)

Vinn billetter til «Korslaget»

Har du lyst til å være publikum på «Korslaget»? Nå har du sjansen ved å svare på en quiz.

TV 2 har fått mange forespørsler fra seere som gjerne vil være publikum i «Det store korslaget», uten at vi har kunnet oppfylle disse ønskene. Studio i år er mye mindre enn det var i fjor, og da er det også færre publikumsplasser.

Vinn billetter

For å gi noen heldige personer, sjansen til å oppleve magien i studio og den gode stemningen på nært hold, kjører vi på nytt en quiz hvor premien er publikumsbilletter. Billettene kan kun brukes til direktesendingen som går på TV 2 fredag 29. januar.

Slik gjør du det

Svar på quizen øverst i denne saken, og registrer deg med telefonnummer på slutten av quizen, slik at vi kan kontakte deg om du vinner billettene. Du kan svare fram til onsdag 27. januar kl 12.00. Vi kontakter vinnerne kort tid etter dette. Får vi ikke kontakt med vinnerne innen onsdag ettermiddag, vil nye vinnere bli trukket ut torsdag.

Om premien

Vi trekker ut to vinnere som får 4 billetter hver. Premien gjelder kun inngang på sending, og ingen transport til og fra studio. Billettene kan ikke byttes til en annen sendedato. Oppmøte fredag 29. januar er senest kl 18.45.

Les alt om «Det store korslaget» på programmets egen hjemmeside her.