Diego Guastavinos fremtid i Brann er usikker. (Foto: Tor Erik H. Mathiesen/AFP)
Diego Guastavinos fremtid i Brann er usikker. (Foto: Tor Erik H. Mathiesen/AFP)

Se Guastavinos frekke scoring mot spanjolene

Erik Huseklepp og Diego Guastavino sørget for at Brann vant treningskampen mot Vecindario.

Brann – Vecindario 2-1 (2-0):

Se Brann - Vecindario i opptak på tv2sumo.no

VIDEO: Se Erik Huseklepp løpe fra motstanderne og gi Brann ledelsen 1-0 i videovinduet øverst!

Erik Huseklepp scoret 15 mål for Brann i Tippeligaen i fjor – og viste i torsdagens treningskamp mot spanske Vecindario at han ikke har glemt hvor målet står.

- Det er et bra lag som er midt i sin kampsesong

Huseklepp sendte Brann i ledelsen etter å ha løpt fra det som var av Vecindarios forsvarspillere drøyt 16 minutter ut i første omgang.

Guastavino-show
Men det var Huseklepps spisskollega, Diego Guastavino, som sørget for den flotteste scoringen før hvilen.

Angriperen som Brann hentet fra Lyn i fjor fikk i likhet med Huseklepp en gjennombruddspasning fra Rudolph Austin, og sendte Brann opp i 2-0-ledelse etter å ha fintet ut to av motstandernes forsvarsspillere. Scoringen kom i det 33. minutt.

Se scoringen til Guastavino:

375302

Slet etter hvilen
I andreomgang slet imidlertid Brann mot Vecindario, som spiller på nivå tre i spansk fotball.

Hjemmelaget kjempet seg inn i kampen og fikk sin redusering i det 61. minutt. Brann vant dermed kampen 2-1 – uten å overbevise nevneverdig.

Scoringene til Huseklepp og Diego Guastavino ble høydepunktene for Brann-fansen, i tillegg til en god Austin på midtbanen. Krigeren fra Jamaica noterte seg for to målgivende pasninger.

- En grei kamp
Vecindario startet kampen med flere spillere fra B-laget, men i andreomgang kom de fleste som vanligvis spiller på førstelaget innpå.

Brann-trener Steinar Nilsen var imidlertid fornøyd med spillernes innsats.

- Jeg synes vi gjorde en grei kamp. Vi gjør en del endring og vi møter vel totalt 25-26 forskjellige spillere og da ble det tungt etter hvert. I forhold til den tynne troppen vi har så klarte vi oss bra og det var to virkelig flotte scoringer fra Erik og Diego, oppsummerer Steinar Nilsen overfor Brann.no etter kampen.

Se Cruz' reduseringsmål for hjemmelaget:

375312

Nilsen var spesielt fornøyd med at Brann reiste seg etter forrige treningskamp, som endte med 0-2-tap mot nyopprykkede Haugesund.

- Det var en helt annen intensitet i dag enn mot Haugesund og samtlige spillere sto godt på i dag. Dette var et steg i riktig retning. Nå skal vi fortsette med vårt treningsarbeid og jobbe hardt med det defensive og plusse på med den offensive samhandlingen vår. Vi skal sy dette sammen og være klar til seriestart, forteller Nilsen til klubbens egen hjemmeside.

VIDEO: Se Erik Huseklepp løpe fra motstanderne og gi Brann ledelsen 1-0 i videovinduet øverst!

Slik startet Brann (4-4-2): Kenneth Udjus - Birkir Már Sævarsson, Olafur Örn Bjarnason, Yaw Ihle Amankwah, Bjørnar Holmvik - Jan Gunnar Solli, Gylfi Einarsson, Rodolph Austin, Petter Vaagan Moen - Diego Guastavino, Erik Huseklepp.

På benken: Jørgen Mohus, Cato Guntveit, Bjarte Haugsdal, David Nielsen, Cato Hansen.