ste_charlie_shee_1872857 (Foto: Stella)
ste_charlie_shee_1872857 (Foto: Stella)

Desperat etter å få være sammen med sin syke kone

Charlie Sheen på sykehusbesøk hos kona etter voldsepisoden. Nå har han søkt domstolen i Aspen om lov til å kontakte kona Brooke mens hun er på sykehuset. .

Charlie Sheen har forlatt sykehuset der hans kone er innlag med høy feber og mulig lungebetennelse. Sheen ankom sykehuset onsdag, men pågrunn av besøksforbudet har han ikke lov til å kommunisere med Brooke.

I søknadspapirene som Sheens advokat, Richard Cummins har levert skal det stå at Cahrlie «er bekymret og føler sterkt for å være der å hjelpe til når det gjelder pleien av sin kone». melder TMZ.

Brooke Mueller er innlagt ved intensivavdelingen på et sykehuset i Los Angeles.

- Brooke er på intensivavdelingen i forbindelse med operasjonen av en visdomstann. De prøver å få feberen og infeksjonen under kontroll, forteller hennes advokat Yale Galanter, til PEOPLE.

Sheen skal ha trosset besøksforbudet han er pålagt. Det skal kun være et forbud om direkte kontakt med kona, dermed kan han i teorien være i samme rom som Mueller. Så lenge de ikke komuniserer, skriver nettstedet.

Skulle møte i retten

Brooke Mueller skulle møte i retten, fredag. Høringen skulle omhandle ektemannens vold mot henne, men sannsynligheten er nå stor for at høringen vil bli utsatt.

Charlie Sheen gikk angivelig til fysisk angrep på kona med kniv, 1. juledag. Det var Brooke som selv tilkalte politiet etter hendelsen.

Paret giftet seg i mai 2008 og fikk tvillingene Bob og Maxi i april. De har flere ganger gitt uttrykk for at de vil kjempe for ekteskapet. Sheen skal nå bo hos en venn, mens kona bor hjemme med de to barna.

«God kveld Norge» er tilbake 30. januar klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)